politikmobil

Politiska kommentarer till dagsaktuella händelser.

Svar på: Om hur fel det är att kalla SD för nazister

leave a comment »

Jag tänkte kommentera denna artikel här, ty man kan inte kommentera den där: http://vanligavanligheter.blog.se/om-hur-fel-det-ar-att-kalla-sd-for-nazister/

Sverigedemokraterna kommer ju bara att komma till makten om mer än 50% röstar på dem, ty inga nuvarande riksdagspartier samarbetar med dem. D.v.s. om SD kommer till makten så har de ett brett folkligt stöd. Om SD inte når upp till över hälften av mandaten i Riksdagen så betyder en röst bara att SD får mer i partistöd.

SD vill inte repatriera invandrare i allmänhet utan bara minska invandringen. SD vill däremot utvisa kriminella invandrare. SD vill tillåta Polisen att använda brottsprovokation. Då kan Polisen gillra fällor. Civila poliser kan t.ex. åka hem till islamister och låta någon liten och svag polis ringa på och säga till islamisterna: ”Koranen är dålig”. Alternativt kan den lilla svaga civila polisen säga: ”Israel har rätt att existera som judisk stat och har rätt att försvara sig mot terrorattacker”. Alternativt: ”Flyktingar med en viss religion och ett visst språk skall i första hand få hjälp i fredliga områden med samma religion och liknande språk, men hjälpen kan bekostas av Sverige”. När islamisterna, antisemiterna eller globalisterna får vredesutbrott och börjar misshandla den lilla svaga polisen, så kan de dolda poliserna gripa dem som misshandlar och de döms i en rättvis rättegång till utvisning om de har utländskt medborgarskap.

Om man förbjuder heltäckande kläder och stora religiösa symboler (typ hijab) på vissa platser, så kan man utvisa dem som bryter mot lagarna. (Däremot bör t.ex. kippa vara tillåten, ty den är en liten religiös symbol).

Om man förbjuder att kalla någon rasist och i allmänhet skärper lagarna för förolämpning, så kan man utvisa ännu fler.

På så sätt kan man i lugn och ro tömma landet på de mest radikala islamisterna.

Om islamisterna inte provoceras av att någon säger ”Koranen är en dålig bok” så är de relativt harmlösa och kan få stanna tillsvidare.

Man kan också förbjuda religiösa helgdagar som går ut på att hylla en rasistisk bok.

Om nu någon annan kultur skulle vålla problem med terrorism eller chauvinism, t.ex. radikala utövare av politisk hinduism så får man hantera dem på liknande sätt.

Man kan bara utvisa personer som är medborgare i ett annat land. Ibland vägrar invandrare att uppge varifrån de kommer, men det kan lösas, ty när man äter får man i sig isotoper som hamnar i benmärgen och tänderna och dessa visar var man bott tidigare, ty varje plats har sin fördelning av isotoper. De som inte kan utvisas får avtjäna sina straff i Sverige.

Man kan tänka sig att invandrare och deras sympatisörer börjar angripa SD:ares hem eller SD-möten, men även då kan man gripa dem på ett säkert sätt genom att skapa falska mål, ty brottsprovokation är tillåten.

Written by U.P.A.

5 augusti, 2018 den 21:49

Publicerat i Migration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: