politikmobil

Politiska kommentarer till dagsaktuella händelser.

Attackerad av ett delvis islamistiskt och antisemitiskt ungdomsgäng från Fågelskolan utanför Biblioteket Väster på Papegojelyckan i Lund

with 6 comments

Jag var på väg hem från biblioteket Väster i Lund när jag mötte ett ungdomsgäng vid utgången. Ungdomarna (enbart killar och alla utom en med MENA-utseende) var initialt trevliga, men det intrycket stämde inte senare. Gängledaren ansåg att Sverige hade startat kriget i Afghanistan. Jag svarade att Sverige bara hade drivit sjukhus i Afghanistan. En annan påstod att jag hade sagt eller skrivit att jag ville mörda muslimer och dessutom med en bestialisk metod — detta är helt falskt (det är Islamiska Staten som gör detta) — jag har bl.a. vänner som är muslimer. (Jag skulle vilja veta vem som sprider detta förtal.) Jag sa att jag inte hade något emot muslimer i allmänhet, men att jag ansåg att Koranen var en dålig bok, och nämnde vers 8:12, 4:74, 47:4. De ansåg att man skulle ta hänsyn till andra verser, men jag anser att det finns inget som upphäver dessa verser. En tredje ville ”döda alla judar” — strax efter började mina ben att darra, ty detta gäng trodde kanske jag var jude, vilket jag ej alls är, utan mitt efternamn är vallonskt. Däremot anser jag att Israel har rätt att försvara sig mot raket- och terroristattacker, och att det i allmänhet är islamisterna som är drivande i konflikten. Denne tredje frågade vad jag tyckte om att president Trump tänker flytta USA:s ambassad till Jerusalem. De ställde många frågor och jag fick inte en chans att svara färdigt på en innan nästa kom. T.o.m. samma person ställde en ny fråga medan jag svarade på hans föregående. Jag insåg då att det var meningslöst att prata med dem och skulle gå iväg. Det sista jag sa var att jag kritiserade terrorism på Twitter. Då rusade gärningsynglingen fram nära mig och började gorma. Jag tror det berodde på att de hade planerat att överfalla mig tidigare, men att jag hade snackat mig ur det genom att meddela min verkliga politik som är i enlighet med UDHR, men gärningsynglingen var troligen så ideologiskt skolad att han inte kunde acceptera att jag inte misshandlades till döds enligt planen.

Jag blev attackerad av ett ungdomsgäng utanför Biblioteket Väster i bostadsområdet Papegojelyckan i Lund idag kl 17:00 2017-12-07. Orsaken till attacken var att de tagit till sig grovt falskt förtal mot mig om att jag skulle vara rasist p.g.a. att rektor Åsa Söderberg vid Fågelskolan uppmuntrat detta. Det var i huvudsak enbart gängledaren som angrep, men andra blockerade flyktvägen mot en närbelägen affär. Efter att han knuffat mig hårt med bägge händerna så använde jag mitt försvarsspray (lagligt, från Clas Ohlson). Tack vare detta lyckades jag då undkomma med livet i behåll och ringde Polisen så fort jag lyckats gömma mig. Tack vare den röda färgen kunde Polisen identifiera rätt gärningsman. Jag lyckades även rädda gängledaren från att bli mördare — däremot hade han troligen inte åkt fast om det inte varit p.g.a. den röda färgen som även träffade halsen. Tyvärr fick jag inte en bra träff och sprayet varade inte alls lika länge som jag trott — bara en kort dusch. Jag rekommenderar alla att ha minst två burkar försvarssprej med sig i olika fickor när de är ute — åtminstone om man bor i Lund.

Jag kunde inte springa därifrån eftersom jag hade trätofflor, ty jag var bara ute på ett kortare ärende inom mitt område. Gängledaren var längre och tyngre än mig.

Jag hade backat en lång sträcka, men gängledaren förföljde mig och puttade, som sagt, mig slutligen. När jag blev puttad hade jag handen i jackfickan med fingret på avtryckaren och den andra armen hängde vid sidan. Då drog jag fram försvarssprayet och tryckte av hela innehållet. Bara en mycket kort dusch med kort räckvidd: max ca 100 cm. Att gängledaren fick färg på jackan och halsen bevisar att han var så nära då och jag hade, som sagt, backat en lång sträcka innan.

Någon undrar kanske varför jag dolde sprayet och inte tog upp det och sa: ”Stanna och låt mig gå, annars sprayar jag den närmaste.” Det berodde på gängets storlek. Om jag tagit upp sprayen kunde de omgrupperat sig så att jag hade personer bakom mig och överraskningseffekten hade blivit mindre. Nu gav jag intrycket av att vara fredlig och som i stort sett gjorde det gärningsynglingen sa att jag skulle göra — ändå blev jag dubbelboxad i brösthöjd. Av samma skäl kunde jag inte ta upp mobilen och ringa 112 då, ty de hade kanske sparkat telefonen ur handen. Det kunde varit så att de andra i gänget rusat på mig direkt efter sprayningen, men som tur var gjorde de inte det. Attacken avstannade då och han tittade på sin rödfärgade jacka. I förvirringen hos gänget tog jag mig iväg, och det var ett av syftena. Ett annat var att rödmarkera förövaren så att Polisen lättare kunde gripa honom.

Medan jag talade med Polisen och var på väg hem så såg jag gänget vid en bil vid elverket i Värpinge. Jag såg gärningsmannen och lämnade ytterligare signalement till Polisen jag talade med i telefon, t.ex. en text med tre bokstäver som stod på ena ärmen. Jag hörde någon som ropade rasist. Jag trodde bilen skulle köra över mig för att undanröja vittnen, så jag skyndade på ytterligare för att ta mig till civiliserade områden.

Gänget började gå efter mig och jag blev upphunnen av gänget och attackerad av en stark man bakifrån som påstods vara pappa till gängledaren. Han hävdade senare att han hade gjort envarsgripande p.g.a. färg på sonens kläder. Det är dock troligen olagligt, ty jag är ett brottsoffer och att smutsa ner kläder är inte ett så allvarligt brott att man får göra envars gripande. Alltså är det ofredande och olaga frihetsberövande. Han försökte även råna mig på min försvarssprej (tom burk) — troligen i syfte att förstöra bevismaterial, ty han kunde hävdat att färgen på gärningsynglingens kläder kom från en olycka med en annan burk. Han misslyckades dock med detta och nu finns hans fingeravtryck och DNA troligen på burken. Detta innebär att brottet även var rån och övergrepp i rättssak. Han satt på mig hårt. Jag kunde brutit ryggen och detta var kanske syftet. Jag skrek på hjälp så högt jag kunde. Jag tror att enda anledning till att han inte slog ihjäl mig var att grannar började titta ut genom fönstren och komma ut genom dörrarna. Ingen i gänget försökte heller ringa Polisen så det framstod inte som ett envarsgripande.

Jag var i kontakt med Polisen, men ungefär vid elverket hade den kvinnliga polisen jag talade med sagt att hon skulle göra något annat. Det sista jag sa till Polisen var att de borde kommit efter tre minuter efter jag först ringde. Jag tyckte det var dåligt att Polisen övergav mig i det mest kritiska läget. Jag var dock uppkopplad mot 112 hela tiden och fortsatte att låtsas tala med Polisen för att avskräcka gänget från att angripa mig. Jag hade telefonen i vänsterhand och försvarssprayet i höger hand. (Någon borde tillverka försvarsspray med kombinerat knogjärn/knogplast — jag kan utveckla en sådan produkt som skal själv, ty man kan skriva ut den på 3D-skrivare, dock lär den bryta mot knivlagen.) När jag passerat torget och var på väg sista sträckan hem så angrep gärningsmannen mig, och det har jag redogjort för ovan. Polisen ringde på min andra telefon. Min andra mobil var på högtalarläge och gärningsmannen släppte mig då. Polisen anlände medan jag pratade med polisen i telefon. Gärningsmannen hävdar i en kommentar att han lotsade Polisen in i området — det kan han högst hållit på med i 3 minuter. Hans syfte med att frivilligt ta kontakt med Polisen var väl att ge dem en skev bild av överfallen för att de skulle ha fördomar mot min sanna historia.

Syftet med den andra attacken och göra den så brutal var nog också att traumatisera mig ytterligare så att jag skulle minnas den första attacken sämre. Jag hade dock redan blivit förhörd i telefon om den första attacken medan jag gick.

Jag polisanmälde både gängledaren och pappan för minst ofredande. Jag tror att de här personerna är ett hot mot området och att de organiserat många dåliga saker t.ex. vandaliserat, sprängt brevlådor och bränt bilar, men nu äntligen har Polisen fått en unik chans, med bindande bevisning, att gripa dem och ställa dem inför rätta.

 Jag tycker det vore bra om de plockades bort från gatorna så länge som möjligt — utvisa hela familjen, om möjligt. Troligen är både pappan och sonen psykopater, ty pappan var helt lugn, men jag skakade av skräck. Sonen har nog spelat sin enorma ilska, ty han var helt lugn senare. Ett typiskt kännetecken på en psykopat är att de har hög stresstålighet.

Det bör finnas inspelning av samtalet till SOS-alarm och hela anmälningen till Polisen och även angreppet av pappan. Dessutom spelade jag själv in när jag förhördes av Polisen på plats.

SOS-alarm
Startade 2017-12-07 17:14
Längd 20:11

Polisen ringde mig på min andra mobil
Startade 2017-12-07 17:35
Längd 3:53

Polisförhör del 1 av 2
Slutade 2017-12-07 17:45
Längd 02:11

Polisförhör del 2 av 2
Slutade 2017-12-07 18:26
Längd 38:20

En annan intressant fråga är varför ungdomsgänget befann sig vid ingången till biblioteket. En hypotes är att de befinner sig där eftersom biblioteket har gratis trådlöst nätverk och det finns tak och stolar utanför. En annan hypotes är att de blivit tipsade av någon i den slutna gruppen #jagärhär och väntade på att jag skulle komma ut. Några i gänget uppehöll sig i bibliotekets farstu trots att det höll på att stänga.

Jag vet vem gärningsmannen är nu för jag hittade en gammal artikel från Kvällsposten från 2015-09-09 (för ca 2 år 3 månader sedan) om hans familjs semesterresa till strandpärlan Antalya och där fanns en bild på gärningsmannen och gärningsynglingen samt ett ännu yngre barn, men ej hans hustru, som omnämns i artikeln, men enligt Ratsit är han ej gift nu. Sonen är mycket större nu och som sagt längre än mig. Jag hittade även en bild på honom på Sverigesradios hemsida från 2012-03-15, ty han jobbade där som trafikreporter på P4 Radio Malmöhus. Han hade dock ett stort skägg när han attackerade mig. Jag har bara ett kort skägg.

Jag kommer uppdatera artikeln med fler detaljer när jag orkar och har tid.

Här sprayar hon innan han ens rört henne. Han kan påstå att han började springa för att han kände för att börja jogga. Då döms hon för grov misshandel. Ord står mot ord. Ännu värre är det om det är ett MENA-gäng som attackerar, ty då kan de ena sig om en historia om att hon sprayade på en av dem för att hon är rasist. Men det är klart, hellre bli dömd för grov misshandel än att bli grovt gruppvåldtagen. Blir man dömd för grov misshandel så innebär det dock yrkesförbud om man t.ex. är lärare — då får man ingen valuta för många års studier och höga studielån. I mitt fall så använde jag försvarsspray efter att jag blivit boxad hårt med två knytnävar samtidigt och attacken fortsatte — samt att det var ett stort ungdomsgäng. I mitt fall använde jag bsafespray blindingred.

 

En skillnad mot pepparspray är att mitt försvarsspray inte innehöll chilipeppar. Annars är det som han säger att pepparspray är den mest lindriga metoden att stoppa ett överfall även för angriparen.

 

I den här videon ger jag en kortfattad redogörelse av överfallen med hjälp av en karta. Jag skall göra en mer detaljerad video senare.

 

Polisförhör del 1 av 2: Antisemitiskt ungdomsgäng angrep mig i Lund. Inspelad 2017-12-07 17:42 – 17:45, längd 02:11. Det är inte Ingemar Lans som förhör.

 

Polisförhör del 2 av 2: Attackerad av antisemiter i Lund. Jag utsattes för mordförsök & folkmord av ett antisemitiskt gäng i Lund 2017-12-07 17:50 – 18:26, längd 38:20. Syltrygg & polisassistent Ingemar Lans, Polisregion Syd, lade ner förundersökningen. Så ser Regeringens krafttag mot antisemitism ut. Det är inte Ingemar Lans som förhör.

… om detta må ni berätta …

Annonser

Written by U.P.A.

7 december, 2017 den 22:08

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag blir mörkrädd när jag läser ditt inlägg. För rättvisans skull hoppas jag verkligen inte att du har många läsare. Detta är ett praktexempel på hur man kan vrida allt till sin fördel.

  Du har upprepade gånger sagt ”jag har vapen på mig”, enbart detta uttalande kan ligga till saklig grund för ett envarsgripande i syfte att avvärja fortsatt fara eller att skydda andra.

  En försvarsspray är inte olaglig men ska brukas vid rätt tillfälle och inte för att prova den på människor. Det kan varenda normalt funtad människa räkna ut.

  Att en skola väljer att stänga av en från vidare tjänstgöring görs inte på lösa påståenden eller indicier. Det har säkerligen förelegat saklig grund till just detta.

  Så med andra ord är det ju något som inte stämmer i denna historia men å andra sidan så köper folk gärna ”fake news” i dagens Sverige, kan bara beklagas.

  Walle

  8 december, 2017 at 17:12

  • Det var först efter att jag tvingats gå baklänges en lång sträcka p.g.a. att gängledaren hela tiden närmade sig med händerna i boxningsposition som jag antydde att det var en dålig idé att angripa mig. Det var försvarssprayet jag syftade på, att han skulle åka fast p.g.a. färgen, få straff (ty över 15 år) och troligen bli livsstilskriminell. Ändå tog han inte till sig av mitt råd och fortsatte och knuffade mig dessutom hårt (kändes mer som slag med bägge knytnävarna samtidigt) — jag fick ta flera steg bakåt för att återfå balansen. Jag hade inget annat val än nödvärn, ty han hade misshandlat mig svårt eller slagit ihjäl mig om jag inte använt försvarssprejet — jag kunde också dött p.g.a. en ”olycka”. Jag hade aldrig någon kroppskontakt med honom mer än att mitt bröst träffades av hans knytnävar en gång. Du får nog läsa om artikeln.

   När det gäller avstängningen som lärare vad den olaglig enligt JK, se länken med Åsa Söderberg och videon längst ner på den sidan. Jag är som sagt antirasist och pratade med MENA-gänget för att de var trevliga i början. Jag trodde de ville diskutera programmering i Scratch, ty gängledaren påstod att jag varit hans lärare i 7:an och att han nu gick i 9:an. Vi höll på med det i 7:an. Nu tvivlar jag dock på detta efter att pappan sa att han var 14 år. D.v.s. dessa elever på Fågelskolan gick troligen i 6:an då och har aldrig haft mig som lärare. Jag har kollat fotokatalogen från den tiden och han finns inte i den — d.v.s. han är troligen nyinflyttad eller var sjuk vid fototillfället. Det fanns heller ingen elev med pappans efternamn på Fågelskolan då. De elever som haft mig som lärare under lång tid respekterar mig och hälsar vänligt på mig.

   Pappan betedde sig också respektlöst. T.ex. när han satt på mig gjorde han det hårdare i syfte att förnedra mig och att sonen och resten av gänget skulle tycka att jag var straffad. När han gick sa han till sonen att avstängningen från skolan var tillräckligt straff. (Dock tyckte JK att avstängningen var fel och det är en högre instans än kommunen.) Hade det inte varit så att grannar tittade ut och kom ut hade han nog mördat mig. Jag låg på sidan på ett staket eller bänk när han satt på mig och skulle brutit ryggen om inte musklerna jobbat hårt. Gud kommer låta de högmodiga få veta att de angripit fel person.

   U.P.A.

   8 december, 2017 at 17:56

   • Okej, jag citerar dig ”du verkar vara hederlig” sa du till mig, vilket du även nämnde för polisen. Detta hördes av flera personer. Med tanke på att varken jag eller min son blev gripna för att ha agerat fel i detta ärende så ligger nog dina påståenden rätt lågt i kurs. Jag har dessutom inte attackerat dig bakifrån som du nämner utan jag ställde mig i vägen för dig, ansikte mot ansikte och ifrågasatte varför du använde pepparspray eller försvarsspray mot 14-åriga pojkar? Jag har vid upprepade tillfällen bett dig att redogöra för varför du agerat som du gjort utan att egentligen få en rimlig förklaring, utan vidare aggression eller diskussion anlände polisen [jag, brottsoffret, skrek på hjälp så högt jag kunde när han satt på min rygg med tanke på min influensa och luftbristen], som jag dirigerade till platsen. Skulle jag/vi eller det ”muslimska, antisemitiska gänget” [Walle ljuger här, ty jag, brottsoffret, skrev ”delvis islamistiska” och inte ”muslimska”] stå kvar på plats vid deras ankomst om vi hade varit vållande i saken? Nu får du faktiskt vakna! Jag kommer avstå från att kommentera detta vidare i detta forum då saker och ting vrids till patetiska vändningar. Hoppas att du lyckas i livet, med all respekt. Ha en trevlig helg.

    Walle

    8 december, 2017 at 18:24

   • En 14-årig psykopat kan vara livsfarlig — 14-åringar och yngre har mördat och våldtagit förr. Jag visste dessutom inte att han var 14 år, ty han sa han att gick i 9:an och då brukar man vara 15 år. Han var längre och tyngre än mig. Jag behöver inte acceptera att någon försöker jaga mig från en plats — jag hade troligen rätt att spraya honom enbart p.g.a. att han jagade mig, men nu puttade han mig kraftigt och var på väg att fortsätta sitt brottsliga angrepp med fler slag. Endast försvarssprayen fick honom att avbryta attacken. Det finns försvarsspray mot hundar, men om man blir angripen av en hund och använder det mot den så är man inte en allmän djurplågare. På samma sätt använder jag inte försvarsspray mot 14-åriga pojkar i allmänhet utan bara i nödvärn. Blir man angripen av en rasande, stor och stark person som kanske dessutom är beväpnad så är det självklart en nödvärnssituation efter det första slaget/knuffen. Jag tror dessutom han knuffade mig med knutna händer så det var mer som ett dubbelslag. Det var sista chansen att använda försvarssprayen, ty jag hade kanske inte varit medveten efter nästa slag. Att jag skulle slå tillbaka var ett sämre alternativ för oss bägge. Om jag hade brutit några tänder på ynglingen, hade det varit bättre? Dessutom var jag svagare än normalt för detta var första dagen efter några dagars influensa med svår huvudvärk, feber och kräkningar. Jag är dessutom inte en kampsportare utan sysslar med bl.a. stavgång, skidåkning, simning och dans.

    Han var på väg mot mig när jag sprayade. Han hade fördel av terrängen, ty jag fick backa nerför en backe. Jag kunde inte springa baklänges ännu längre, ty det var gupp i vägen och halvmeterhöga kanter och jag kunde sprungit in i dessa (för vägen svänger) och trillat. Att vända mig om var heller inte ett alternativ, ty han kunde då angripit mig bakifrån på ett värre sätt med t.ex. kniv, ty han gick hela tiden mot mig och var mycket närgången. Jag kunde ej heller fly in i biblioteket igen (eftersom det var stängt) och en del av gänget blockerade den vägen. Jag kunde ej heller fly in på Konsum, ty den vägen var också blockerad av gänget. Han anser att jag är rasist och att man får slå ihjäl rasister. Han är kanske islamistiskt uppfostrad och då skall man mörda förnekarna för att få en bättre position i efterlivet. Jag anser inte att det finns något efterliv och tror inte på Domedagen — således är jag en förnekare, enligt Koranen. Koranen är en dålig bok som inte bör följas.

    Jag skrev inte muslimska utan delvis islamistiska — en uppenbar lögn från gärningsmannens sida. Islamistiska rasister vill alltid framställa sina motståndare som muslimhatare. (Det var dock inte gärningsynglingen jag uppfattade som islamist utan en annan kille, men gärningsynglingen är kanske också islamist.) Jag sa nog inte att gärningsmannen var hederlig, utan att gärningsmannen framstod som riktigt vettig — oavsett den exakta ordalydelsen var detta var dock bara en nödvärnslögn från min sida för att lugna ner honom och hindra ytterligare våld (gärningsmannen satt på mig och hotade att lägga ner mig på marken) — jag tar härmed tillbaka allt positivt jag sagt om gärningsmannen. Man har ingen skyldighet att tala sanning till dem som utsätter en för brott under pågående brott. Dessutom insåg pappan under brottningen att sonen ljugit för honom om vem som började, men nu är han tillbaka i sina fördomar. Om jag sagt något liknande till Polisen så beror det på att jag fortfarande var skärrad efter det våldsamma angreppet, d.v.s. Stockholmssyndromet. Polisen känner till gärningsmannens brottsregister — mitt är blankt. Det vore i och för sig bra för gärningsmannen om han är vettig och detta bara är en engångsföreteelse. Jag kan inte uttala mig, ty jag vet inget om gärningsmannen, mer än att gärningsynglingen och han angripit mig olagligt.

    Det fanns ingen anledning att göra envarsgripande, ty det finns lagliga vapen och även om jag haft typ en pistol så skulle det varit ett lagligt vapen, ty jag är lärare och har blankt brottsregister och vill behålla det så — dessutom var jag på väg hem och de visste vem jag var och mitt yrke, så de kunde stämt mig för smutsiga kläder utan att brotta ner mig. När man gör envarsgripande så måste man vara absolut säker på att man gör rätt — man måste själv ha sett brottet. Man får bara använda självförsvarsspray för nödvärn, alltså verkar det mest logiskt att jag använt det för nödvärn och inte sprutat på någon för att han var 14-åring, vilket i sanning vore ett absurt skäl. Gärningsmannen hade alltså inga skäl att använda envarsgripande.

    Jag har ägt denna försvarsspray i flera månader och detta var första gången jag använder vapen i skarpt läge, ty jag använder vapen endast i yttersta nödfall. Jag tror att gärningsmannen ville ha hämnd eller att han också tycker det är OK att slå ihjäl rasister (men jag är antirasist) och att ogrundat envarsgripande är en lögn han brukar använda i sådana sammanhang. Jag vände mig inte om när gänget ropade bakifrån, ty jag diskuterar inte med respektlösa människor i onödan. Jag såg heller inte att det var en fullvuxen i sällskapet. Det var ett angrepp bakifrån, eftersom jag inte vände mig och var på väg från gärningsgänget i hög fart sedan flera hundra meter, liksom det gärningsynglingen troligen planerade.

    Eller hur förklarar gärningsynglingen att han ville tvinga mig att vända ryggen mot honom vid biblioteket samtidigt som han befann sig en halvmeter från mig och jag backade därifrån så fort som möjligt? Om han hade stannat och låtit mig backa i typ 10 meter så hade jag vänt och ringt Polisen, ty hotfullt ungdomsgäng ute i området. Jag hade ingen skyldighet att gå därifrån, men gjorde honom ändå till viljes. Hans gängmedlemmar uppmanade honom att lugna ner sig. Ingenting hjälpte.

    Även om gärningsmannen hävdar att han hoppade in framför mig efter torget när jag gick i hög fart så är det ungefär som att slå fälleben eller värre. Sen säger gärningsmannen att han inte fick ett svar på sin fråga. Det berodde på att frågan var en falsk anklagelse och att jag inte hann reda ut detta innan jag överfölls av honom.

    Om gärningsmannen var orolig för att hans sons hälsa var i fara p.g.a. sprayen (det kunde varit ett cancerframkallande nervgift) så borde han omedelbart kört honom till akuten eller ringt efter ambulans, och inte jagat och frihetsberövat mig i sammanlagt 20 minuter, som uppenbart var på väg hem kortaste vägen. Dessutom känner han nog väl till mig och var jag bor eftersom han bor på Östen Undéns gata i LKF (hyresrätt) och jag brukar gå förbi hans hus ofta när jag ska till och från bussen, och han har kanske finansierat bomberna som sprängde min brevlåda vid två olika tillfällen 2015 och 2016. Bomberna kostar 200 kr styck — barn slösar inte så mycket pengar på att terrorisera förnekarna — utan endast en rik islamist skulle göra detta. När jag 2017-12-09 hittade gärningsfamiljens familjefoto (minus fru) i Kvällsposten så insåg jag att sonen troligen var en av dem som tidigare ofredat mig genom att banka på dörren upprepade gånger under en halvtimmes tid, vilket polisanmäldes redan då. Att gärningsmannens fru inte fick vara med på familjefotot i tidningen indikerar att han ingår i en hederskultur. Enligt Ratsit är han dock inte gift, men han kan vara nyskild. Är det vettigt att en fader som låter sin 12-årige son spränga bomber, med artonårsgräns, i brevlådor får ha vårdnaden om barn?

    Personer i hyresrätt kan ha ett motiv till att vilja förvandla Väster och Värpinge till utanförskapsområden, ty då skulle priserna på bostadsrätter och villor sjunka och fattiga skulle kunna ta över dessa, genom att t.ex. Lunds kommun köper bostadsrätter och villor som de får bo i gratis. Det finns en stor moské i nordöstra Väster.

    Jag har inte upplevt liknande brottsliga angrepp tidigare. Jag blev visserligen helt oprovocerat slagen i magen när jag gick uppför en trappa så att jag tappade andan när jag gick i 8:an av en kille i 9:an, men det var ett mindre gäng på tre blonda killar utan fräknar, men de förföljde mig inte och överföll mig aldrig igen. Jag ringde långt senare upp en i gänget, men han kunde inte förklara varför de angrep mig från början — han jobbade då som svetsare på Alfa Laval. Dock tror jag det berodde på att jag var kärnkraftsmotståndare av miljöskäl och deras pappors lön berodde på kärnkraft. Det kan också berott på att de var antisemiter och trodde jag var jude. På samma sätt kanske gärningsmannens inkomster beror på asylindustrin p.g.a. t.ex. investeringar i denna. Asylindustrin upplever kanske mig som ett hot mot sin affärsverksamhet. Gärningsmannen kanske är antisemit och trodde han angrep en jude. Det ropades rasist när jag passerade bilen vid elverket. Han kan ha trott han gjort en god gärning när han angrep en rasist när han i själva verket angrep en antirasist.

    Att han inte flydde undan Polisen kan ha berott på att han ansåg att spelet var över — kanske var han även påverkad av min goda filosofi. Alternativt trodde han kanske att han som journalist vid Sverigesradio kunde ljuga sig ur påföljden (dock var hans e-post på SR ur funktion, så han har kanske slutat för att satsa fullt ut på asylindustrin).

    Om rättvisan var så som gärningsmannen vill så skulle den med störst gäng alltid vinna rättsprocesser — och så kanske det fungerar i MENA. Här i Sverige kan dock en person få rätt mot hundra. Vi i Sverige vill att man skall kunna röra sig utan ett stort gäng, ty det är ineffektivt om man måste gå i ett stort gäng bara för att lämna en bok på det lokala biblioteket. Det är sällan man ser stora gäng med skåningar. Dessutom kan det ju finnas fler vittnen — t.ex. grannar m.fl. Även den som minns dåligt har rätt att slippa brottsliga angrepp från dem med gott minne. Det viktiga är inte exakt vilka ord som sagts när utan vad som hänt kroppsligt — vem slog vem först. Man kan förstå gärningsgängets brottslighet lättare om man struntar i talet. Då är det en man med ena handen i fickan och andra vid sidan som backar från ett bibliotek förföljd av en yngling, med stort gäng, som värmer upp inför boxning och mannen blir puttad och ynglingen avancerar för en massiv attack. Mannen utför i detta läge nödvärn med försvarsspray. Senare kommer ynglingens pappa och angriper mannen bakifrån när han är på väg hem, men då är försvarssprayen slut. Jag har rätt och Gud vet det också och gärningsgänget kan hitta på vilka lögner de vill. Dessutom ska det finnas ljudinspelningar.

    U.P.A.

    8 december, 2017 at 20:32

 2. Gängledaren ansåg att Sverige hade startat kriget i Afghanistan. Någon annan sa att det i alla fall var ”vita”. Det var så vitt jag vet Sovjet som startade kriget och svenskar hade ingen rösträtt i Sovjet och inte ryssarna eller någon annan heller, ty det var en kommunistisk diktatur — d.v.s. de styrdes av motsvarigheten till Vänsterpartiet. Ryssar kanske ser ut som svenskar. Var och en är ansvarig för sina handlingar. Om en vit begått en krigsförbrytelse så är andra vita inte skyldiga. Möjligen hade ryssarna något gott skäl för detta, ty de ville kanske stödja en sekulär regim, men det kan också varit av girighet eller av strategiskäl, ty det långsiktiga målet var kanske att fortsätta erövringen ner till indiska oceanen. Det var USA som beväpnade motståndsrörelsen, men dessa var eller blev talibaner. Sedan inträffade 911 2001-09-11 och då försökte USA stoppa terrorismen från området och försökte också stödja en sekulär regim. Det var i detta skede Sverige bedrev sjukhus i Afghanistan. Det fanns dock några svenska trupper som försvarade sjukvårdspersonalen, ty så måste man göra i krig.

  Jag anser att konflikten i Afghanistan borde lösas med hjälp av grannländerna och nästgrannländerna till Afghanistan, men så länge de inte drabbas av flyktingar så har de inget incitament att göra detta. Det vore även bättre för flyktingarna om de befann sig i närområdet, ty då kan de lättare hälsa på kvarvarande anhöriga utan stora CO2-utsläpp. Sverige borde hjälpa till med finansiering av flyktingmottagningen i närområdet.

  Den senaste flyktingvågen av ensamkommande borde skickas till t.ex. Indien, Pakistan eller andra fredliga länder i närområdet.

  U.P.A.

  10 december, 2017 at 01:17

 3. Jag råkade gå förbi gärningsmannens bostad på väg hem från nyårsfirande och då hörde jag någon säga på skånska: ”Ni är i Sverige nu. Här respekterar alla Allah.” Jag tror han som talade är samma person som bl.a. utförde mordförsök mot mig genom att sitta hårt på min rygg och sida och försöka förskjuta kotor så att ryggmärgen skulle gå av.

  Så tillvida att Allah är samma väsen som Gud så stämmer det kanske beroende på hur man definierar Gud. Det finns dock säkert vissa i Sverige som ej respekterar Gud utan som kallar honom för ”rymdtomte”. Sedan finns det säkert många andra som anser att Allah inte är Gud eftersom Koranen inte är kompatibel med Bibeln eller med FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Det vore bättre om man meddelade nyanlända att alla i Sverige inte respekterar Allah och om de inte trivs med det kan de sticka. Det är oroväckande att nyanlända får fel information.

  U.P.A.

  4 januari, 2018 at 00:59


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: