politikmobil

Politiska kommentarer till dagsaktuella händelser.

Attackerad av ett delvis islamistiskt och antisemitiskt ungdomsgäng från Fågelskolan utanför Biblioteket Väster på Papegojelyckan i Lund

with 23 comments

Jag var på väg ut hem från biblioteket Väster i Lund när jag mötte ett ungdomsgäng vid utgången. Ungdomarna (enbart killar och alla utom en med MENA-utseende) var initialt trevliga, men det intrycket stämde inte senare. Gängledaren påstod att jag varit deras lärare, men det stämde inte ty den s.k. gängledaren bodde inte här då och de andra visade sig gå i 6:an på Fågelskolan då och jag hade endast 7-9. Jag visste alltså strax efter jag fick anmälan från Polisen där gängmedlemmarnas namn stod att de var lögnare, ty jag kollade upp dem i gamla skolkataloger. Jag misstänkte dock redan vid attacken att de inte varit mina elever, ty killen med mest svenskt utseende i gänget påstod att de fått engelsklektionen inställd i samband med min avstängning p.g.a. falska rasistanklagelser, men jag undervisade i teknik. Han sa nog detta för att få de andra att hänga med på det falska påståendet om att jag skulle varit deras lärare. De sa att de gick i nian, vilket var en lögn, ty de gick i åttan. Det vi hade hållit på med i sjuan var programmering i bl.a. Blockly och Scratch och biblioteket hade precis fått in många böcker om detta. Jag trodde därför initialt att de skulle fråga mig om programmering. Dessa elever som aldrig varit mina har dock aldrig fått lära sig programmering och därför tänker de dåligt och sysslar med våldsbrott.

Gängledaren ansåg att Sverige hade startat kriget i Afghanistan. Jag svarade att Sverige bara hade drivit sjukhus i Afghanistan. En annan påstod att jag hade sagt eller skrivit att jag ville mörda muslimer och dessutom med en bestialisk metod — detta är helt falskt (det är Islamiska Staten som gör detta) — jag har bl.a. vänner som är muslimer. (Jag skulle vilja veta vem som sprider detta förtal.) Jag sa att jag inte hade något emot muslimer i allmänhet, men att jag ansåg att Koranen var en dålig bok, och nämnde vers 8:12, 4:74, 47:4. De ansåg att man skulle ta hänsyn till andra verser, men jag anser att det finns inget som upphäver dessa verser. En tredje ville ”döda alla judar” — strax efter började mina ben att darra, ty detta gäng trodde kanske jag var jude, vilket jag ej alls är, utan mitt efternamn är vallonskt. Däremot anser jag att Israel har rätt att försvara sig mot raket- och terroristattacker, och att det i allmänhet är islamisterna som är drivande i konflikten. Denne tredje frågade vad jag tyckte om att president Trump tänker flytta USA:s ambassad till Jerusalem. De ställde många frågor och jag fick inte en chans att svara färdigt på en innan nästa kom. T.o.m. samma person ställde en ny fråga medan jag svarade på hans föregående. Jag insåg då att det var meningslöst att prata med dem och skulle gå iväg. Det sista jag sa var att jag ansåg att asylsökande skulle avvakta besked om asyl i läger utomlands och att jag kritiserade terrorism på Twitter. Då rusade gängledaren fram nära mig och började gorma. Jag tror det berodde på att de hade planerat att överfalla mig tidigare, men att jag hade snackat mig ur det genom att meddela min verkliga politik som är i enlighet med UDHR, men gängledaren/gärningsynglingen var troligen så ideologiskt skolad att han inte kunde acceptera att jag inte misshandlades till döds enligt planen.

Jag blev attackerad av ett ungdomsgäng utanför Biblioteket Väster i bostadsområdet Papegojelyckan i Lund idag kl 17:00 2017-12-07. Orsaken till attacken var att de tagit till sig grovt falskt förtal mot mig om att jag skulle vara rasist p.g.a. att rektor Åsa Söderberg vid Fågelskolan uppmuntrat detta. Dessa Fågelskoleelever tog upp detta och menade att det bevisade att jag var rasist, ty en kommun skulle aldrig stänga av någon felaktigt. De påstod också att jag hackat mig in i datorsystemet och skickat hotbrev. Detta är falskt — jag har bara skickat e-brev till adresser jag hade om att jag inte är rasist och lagt fram bevis för detta — dessa brev gjorde att attackerna mot mitt hus i slutet av 2015 och början av 2016 upphörde. Det var i huvudsak enbart gängledaren som angrep, men andra blockerade flyktvägen mot en närbelägen affär. Gärningsynglingen krävde att jag skulle vända mig om. Jag vågade dock inte göra detta eftersom han var så nära. Han hade kanske knivhuggit mig i ryggen eller slagit mig hårt i bakhuvudet. Han började dra en harang: ”Jag skall knulla din mamma” m.m. Jag tror syftet var att provocera mig att slå först, men jag lät mig inte provoceras. Jag anser att detta är ett våldtäktshot och visar sonens familjs kvinnosyn, ty han har naturligtvis fått denna från sin familj. Uttalandet tyder också på att han ingår i en hederskultur. Jag hade höger hand i en hög jackficka och vänster hand hängande vid sidan. Efter att han knuffat mig hårt med bägge knytnävarna så använde jag mitt försvarsspray (lagligt, från Clas Ohlson). Tack vare detta lyckades jag då undkomma med livet i behåll och ringde Polisen så fort jag lyckats gömma mig. Tack vare den röda färgen kunde Polisen identifiera rätt gärningsyngling. Jag lyckades även rädda gängledaren från att bli mördare — däremot hade han troligen inte åkt fast om det inte varit p.g.a. den röda färgen som främst träffade jackan men även lite på halsen. Tyvärr fick jag inte en bra träff och sprayet varade inte alls lika länge som jag trott — bara en kort dusch. Jag rekommenderar alla att ha minst två burkar försvarssprej med sig i olika fickor när de är ute — åtminstone om man bor i Lund.

Jag kunde inte springa därifrån eftersom jag hade trätofflor, ty jag var bara ute på ett kortare ärende inom mitt område. Gängledaren var längre och tyngre än mig.

Jag hade backat en lång sträcka, men gängledaren förföljde mig och puttade, som sagt, mig slutligen. När jag blev puttad hade jag handen i jackfickan med fingret på avtryckaren och den andra armen hängde vid sidan. Då drog jag fram försvarssprayet och tryckte av hela innehållet. Bara en mycket kort dusch med kort räckvidd: max ca 100 cm. Att gängledaren fick färg på jackan och halsen bevisar att han var så nära då och jag hade, som sagt, backat en lång sträcka innan. Även knuffen gjorde att jag fick ta flera steg bakåt för att återfå balansen. Han måste alltså logiskt sett avancerat framåt mot mig för att kunna bli träffad.

Någon undrar kanske varför jag dolde sprayet och inte tog upp det och sa: ”Stanna och låt mig gå, annars sprayar jag den närmaste.” Det berodde på gängets storlek. Om jag tagit upp sprayen kunde de omgrupperat sig så att jag hade personer bakom mig och överraskningseffekten hade blivit mindre. Nu gav jag intrycket av att vara fredlig och som i stort sett gjorde det gärningsynglingen sa att jag skulle göra — ändå blev jag dubbelboxad i brösthöjd. Av samma skäl kunde jag inte ta upp mobilen och ringa 112 då, ty de hade kanske sparkat telefonen ur handen. Det kunde varit så att de andra i gänget rusat på mig direkt efter sprayningen, men som tur var gjorde de inte det. Attacken avstannade då och han tittade på sin rödfärgade jacka. I förvirringen hos gänget tog jag mig iväg, och det var ett av syftena. Ett annat var att rödmarkera förövaren så att Polisen lättare kunde gripa honom.

Medan jag talade med Polisen och var på väg hem så såg jag gänget vid en bil vid elverket i Värpinge. Jag såg gärningsynglingen och lämnade ytterligare signalement till Polisen jag talade med i telefon, t.ex. en text med tre bokstäver som stod på ena ärmen. Jag hörde någon som ropade rasist. Jag trodde bilen skulle köra över mig för att undanröja vittnen, så jag skyndade på ytterligare för att ta mig till civiliserade områden.

Gänget började gå efter mig och jag blev upphunnen av gänget och attackerad av en stark man bakifrån som påstods vara pappa till gängledaren. Han hävdade senare att han hade gjort envarsgripande p.g.a. färg på sonens kläder. Det är dock troligen olagligt, ty jag är ett brottsoffer och att smutsa ner kläder är inte ett så allvarligt brott att man får göra envars gripande. Alltså är det ofredande och olaga frihetsberövande. Han försökte även råna mig på min försvarssprej (tom burk) — troligen i syfte att förstöra bevismaterial, ty han kunde hävdat att färgen på gärningsynglingens kläder kom från en olycka med en annan burk. Han misslyckades dock med detta och nu finns hans fingeravtryck och DNA troligen på burken. Detta innebär att brottet även var rån och övergrepp i rättssak. Han satt på mig hårt. Jag kunde brutit ryggen och detta var kanske syftet. Jag skrek på hjälp så högt jag kunde. Jag tror att enda anledning till att han inte slog ihjäl mig var att grannar började titta ut genom fönstren och komma ut genom dörrarna. Ingen i gänget försökte heller ringa Polisen så det framstod inte som ett envarsgripande.

Jag var i kontakt med Polisen, men ungefär vid elverket hade den kvinnliga polisen jag talade med sagt att hon skulle göra något annat. Det sista jag sa till Polisen var att de borde kommit efter tre minuter efter att jag först ringde. Jag tyckte det var dåligt att Polisen övergav mig i det mest kritiska läget. Jag var dock uppkopplad mot 112 hela tiden och fortsatte att låtsas tala med Polisen för att avskräcka gänget från att angripa mig. Jag hade telefonen i vänsterhand och försvarssprayet i höger hand. (Någon borde tillverka försvarsspray med kombinerat knogjärn/knogplast — jag kan utveckla en sådan produkt som skal själv, ty man kan skriva ut den på 3D-skrivare, dock lär den bryta mot knivlagen.) När jag passerat torget och var på väg sista sträckan hem så angrep gärningsmannen mig, och det har jag redogjort för ovan. Polisen ringde på min andra telefon. Min andra mobil var på högtalarläge och gärningsmannen släppte mig då. Polisen anlände medan jag pratade med polisen i telefon. Gärningsmannen hävdar i en kommentar att han lotsade Polisen in i området — det kan han högst hållit på med i 3 minuter. Hans syfte med att frivilligt ta kontakt med Polisen var väl att ge dem en skev bild av överfallen för att de skulle ha fördomar mot min sanna historia.

Syftet med den andra attacken och göra den så brutal var nog också att traumatisera mig ytterligare så att jag skulle minnas den första attacken sämre. Jag hade dock redan blivit förhörd i telefon om den första attacken medan jag gick.

Jag polisanmälde både gängledaren och pappan för minst ofredande. Jag tror att de här personerna är ett hot mot området och att de organiserat många dåliga saker t.ex. vandaliserat, sprängt brevlådor och bränt bilar, men nu äntligen har Polisen fått en unik chans, med bindande bevisning, att gripa dem och ställa dem inför rätta.

 Jag tycker det vore bra om de plockades bort från gatorna så länge som möjligt — utvisa hela familjen, om möjligt. Troligen är både pappan och sonen psykopater, ty pappan var helt lugn, men jag skakade av skräck. Sonen har nog spelat sin enorma ilska, ty han var helt lugn senare. Ett typiskt kännetecken på en psykopat är att de har hög stresstålighet.

Det bör finnas inspelning av samtalet till SOS-alarm och hela anmälningen till Polisen och även angreppet av pappan. Dessutom spelade jag själv in när jag förhördes av Polisen på plats.

SOS-alarm
Startade 2017-12-07 17:14
Längd 20:11

Polisen ringde mig på min andra mobil
Startade 2017-12-07 17:35
Längd 3:53

Polisförhör del 1 av 2
Slutade 2017-12-07 17:45
Längd 02:11

Polisförhör del 2 av 2
Slutade 2017-12-07 18:26
Längd 38:20

En annan intressant fråga är varför ungdomsgänget befann sig vid ingången till biblioteket. En hypotes är att de befinner sig där eftersom biblioteket har gratis trådlöst nätverk och det finns tak och stolar utanför. En annan hypotes är att de blivit tipsade av någon i den slutna gruppen #jagärhär och väntade på att jag skulle komma ut. Några i gänget uppehöll sig i bibliotekets farstu trots att det höll på att stänga.

Jag vet vem gärningsmannen är nu för jag hittade en gammal artikel från Kvällsposten från 2015-09-09 (för ca 2 år 3 månader sedan) om hans familjs semesterresa till strandpärlan Antalya och där fanns en bild på gärningsmannen och gärningsynglingen samt ett ännu yngre barn, men ej hans hustru, som omnämns i artikeln, men enligt Ratsit är han ej gift nu. Sonen är mycket större nu och som sagt längre än mig. Jag hittade även en bild på honom på Sverigesradios hemsida från 2012-03-15, ty han jobbade där som trafikreporter på P4 Radio Malmöhus. Han hade dock ett stort skägg när han attackerade mig. Jag har bara ett kort skägg.

Jag kommer uppdatera artikeln med fler detaljer när jag orkar och har tid.

Här sprayar hon innan han ens rört henne. Han kan påstå att han började springa för att han kände för att börja jogga. Då döms hon för grov misshandel. Ord står mot ord. Ännu värre är det om det är ett MENA-gäng som attackerar, ty då kan de ena sig om en historia om att hon sprayade på en av dem för att hon är rasist. Men det är klart, hellre bli dömd för grov misshandel än att bli grovt gruppvåldtagen. Blir man dömd för grov misshandel så innebär det dock yrkesförbud om man t.ex. är lärare — då får man ingen valuta för många års studier och höga studielån. I mitt fall så använde jag försvarsspray efter att jag blivit boxad hårt med två knytnävar samtidigt och attacken fortsatte — samt att det var ett stort ungdomsgäng. I mitt fall använde jag bsafespray blindingred.

 

En skillnad mot pepparspray är att mitt försvarsspray inte innehöll chilipeppar. Annars är det som han säger att pepparspray är den mest lindriga metoden att stoppa ett överfall även för angriparen.

 

I den här videon ger jag en kortfattad redogörelse av överfallen med hjälp av en karta. Jag skall göra en mer detaljerad video senare.

 

Polisförhör del 1 av 2: Antisemitiskt ungdomsgäng angrep mig i Lund. Inspelad 2017-12-07 17:42 – 17:45, längd 02:11. Det är inte Ingemar Lans som förhör.

 

Polisförhör del 2 av 2: Attackerad av antisemiter i Lund. Jag utsattes för mordförsök & folkmord av ett antisemitiskt gäng i Lund 2017-12-07 17:50 – 18:26, längd 38:20. Syltrygg & polisassistent Ingemar Lans, Polisregion Syd, lade ner förundersökningen. Så ser Regeringens krafttag mot antisemitism ut. Det är inte Ingemar Lans som förhör.

… om detta må ni berätta …

Written by U.P.A.

7 december, 2017 den 22:08

23 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag blir mörkrädd när jag läser ditt inlägg. För rättvisans skull hoppas jag verkligen inte att du har många läsare. Detta är ett praktexempel på hur man kan vrida allt till sin fördel.

  Du har upprepade gånger sagt ”jag har vapen på mig”, enbart detta uttalande kan ligga till saklig grund för ett envarsgripande i syfte att avvärja fortsatt fara eller att skydda andra.

  En försvarsspray är inte olaglig men ska brukas vid rätt tillfälle och inte för att prova den på människor. Det kan varenda normalt funtad människa räkna ut.

  Att en skola väljer att stänga av en från vidare tjänstgöring görs inte på lösa påståenden eller indicier. Det har säkerligen förelegat saklig grund till just detta.

  Så med andra ord är det ju något som inte stämmer i denna historia men å andra sidan så köper folk gärna ”fake news” i dagens Sverige, kan bara beklagas.

  Walle

  8 december, 2017 at 17:12

  • Walle Ghouse, det var först efter att jag tvingats gå baklänges en lång sträcka p.g.a. att gängledaren hela tiden närmade sig med händerna i boxningsposition som jag antydde att det var en dålig idé att angripa mig. Det var försvarssprayet jag syftade på, att han skulle åka fast p.g.a. färgen, få straff (ty över 15 år) och troligen bli livsstilskriminell. Ändå tog han inte till sig av mitt råd och fortsatte och knuffade mig dessutom hårt (kändes mer som slag med bägge knytnävarna samtidigt) — jag fick ta flera steg bakåt för att återfå balansen. Jag hade inget annat val än nödvärn, ty han hade misshandlat mig svårt eller slagit ihjäl mig om jag inte använt försvarssprejet — jag kunde också dött p.g.a. en ”olycka”. Jag hade aldrig någon kroppskontakt med honom mer än att mitt bröst träffades av hans knytnävar en gång. Du får nog läsa om artikeln.

   När det gäller avstängningen som lärare vad den olaglig enligt JK, se länken med Åsa Söderberg och videon längst ner på den sidan. Jag är som sagt antirasist och pratade med MENA-gänget för att de var trevliga i början. Jag trodde de ville diskutera programmering i Scratch, ty gängledaren påstod att jag varit hans lärare i 7:an och att han nu gick i 9:an. Vi höll på med det i 7:an. Nu tvivlar jag dock på detta efter att pappan sa att han var 14 år. D.v.s. dessa elever på Fågelskolan gick troligen i 6:an då och har aldrig haft mig som lärare. Jag har kollat fotokatalogen från den tiden och han finns inte i den — d.v.s. han är troligen nyinflyttad eller var sjuk vid fototillfället. Det fanns heller ingen elev med pappans efternamn på Fågelskolan då. De elever som haft mig som lärare under lång tid respekterar mig och hälsar vänligt på mig.

   Pappan (d.v.s. du Walle Ghouse) betedde sig också respektlöst. T.ex. när han satt på mig gjorde han det hårdare i syfte att förnedra mig och att sonen och resten av gänget skulle tycka att jag var straffad. När han gick sa han till sonen att avstängningen från skolan var tillräckligt straff. (Dock tyckte JK att avstängningen var fel och det är en högre instans än kommunen.) Hade det inte varit så att grannar tittade ut och kom ut hade han nog mördat mig. Jag låg på sidan på ett staket eller bänk när han satt på mig och skulle brutit ryggen om inte musklerna jobbat hårt. Gud kommer låta de högmodiga få veta att de angripit fel person.

   U.P.A.

   8 december, 2017 at 17:56

   • Okej, jag citerar dig ”du verkar vara hederlig” sa du till mig, vilket du även nämnde för polisen. Detta hördes av flera personer. Med tanke på att varken jag eller min son blev gripna för att ha agerat fel i detta ärende så ligger nog dina påståenden rätt lågt i kurs. Jag har dessutom inte attackerat dig bakifrån som du nämner utan jag ställde mig i vägen för dig, ansikte mot ansikte och ifrågasatte varför du använde pepparspray eller försvarsspray mot 14-åriga pojkar? Jag har vid upprepade tillfällen bett dig att redogöra för varför du agerat som du gjort utan att egentligen få en rimlig förklaring, utan vidare aggression eller diskussion anlände polisen [jag, brottsoffret, skrek på hjälp så högt jag kunde när han satt på min rygg med tanke på min influensa och luftbristen], som jag dirigerade till platsen. Skulle jag/vi eller det ”muslimska, antisemitiska gänget” [Walle ljuger här, ty jag, brottsoffret, skrev ”delvis islamistiska” och inte ”muslimska”] stå kvar på plats vid deras ankomst om vi hade varit vållande i saken? Nu får du faktiskt vakna! Jag kommer avstå från att kommentera detta vidare i detta forum då saker och ting vrids till patetiska vändningar. Hoppas att du lyckas i livet, med all respekt. Ha en trevlig helg.

    Walle

    8 december, 2017 at 18:24

   • Jag har ägt försvarssprayen i flera månader innan överfallet på mig och passerat många ungdomsgäng med fingret på avtryckaren, men ej behövt använda den varken förr eller senare, än så länge. Dessutom är jag miljövän och skulle aldrig förbruka en produkt i onödan. Försvarsspray kostar också en hel del (149 kr i detta fall, vilket är en betydande del av min inkomst efter hyra och mat, ty jag är arbetslös p.g.a. diskriminering). En 14-årig psykopat kan vara livsfarlig — 14-åringar och yngre har mördat och våldtagit förr. Jag visste dessutom inte att han var 14 år, ty han sa han att gick i 9:an och då brukar man vara 15 år. Han var längre och tyngre än mig. Jag behöver inte acceptera att någon försöker jaga mig från en plats — jag hade troligen rätt att spraya honom enbart p.g.a. att han jagade mig, men nu puttade han mig kraftigt och var på väg att fortsätta sitt brottsliga angrepp med fler slag. Endast försvarssprayen fick honom att avbryta attacken. Det finns försvarsspray mot hundar, men om man blir angripen av en hund och använder det mot den så är man inte en allmän djurplågare. På samma sätt använder jag inte försvarsspray mot 14-åriga pojkar i allmänhet utan bara i nödvärn. Blir man angripen av en rasande, stor och stark person som kanske dessutom är beväpnad så är det självklart en nödvärnssituation efter det första slaget/knuffen. Jag tror dessutom han knuffade mig med knutna händer så det var mer som ett dubbelslag. Det var sista chansen att använda försvarssprayen, ty jag hade kanske inte varit medveten efter nästa slag. Att jag skulle slå tillbaka var ett sämre alternativ för oss bägge. Om jag hade brutit några tänder på ynglingen, hade det varit bättre? Dessutom var jag svagare än normalt, ty detta var första dagen efter några dagars influensa med svår huvudvärk, feber och kräkningar. Jag är dessutom inte en kampsportare utan sysslar med bl.a. stavgång, skidåkning, simning och dans.

    Han var på väg mot mig när jag sprayade. Han hade fördel av terrängen, ty jag fick backa nerför en backe. Jag kunde inte springa baklänges ännu längre, ty det var gupp i vägen och halvmeterhöga kanter och jag kunde sprungit in i dessa (för vägen svänger) och trillat. Att vända mig om var heller inte ett alternativ, ty han kunde då angripit mig bakifrån på ett värre sätt med t.ex. kniv, ty han gick hela tiden mot mig och var mycket närgången. Jag kunde ej heller fly in i biblioteket igen (eftersom det var stängt) och en del av gänget blockerade den vägen. Jag kunde ej heller fly in på Konsum, ty den vägen var också blockerad av gänget. Han anser att jag är rasist och att man tydligen får slå ihjäl rasister. Han är kanske islamistiskt uppfostrad och då bör man mörda förnekarna för att få en bättre position i efterlivet. Jag anser inte att det finns något efterliv och tror inte på Domedagen — således är jag en förnekare, enligt Koranen. Koranen är en dålig bok som inte bör följas.

    Jag skrev inte muslimska utan delvis islamistiska — en uppenbar lögn från gärningsmannens sida. Islamistiska rasister vill alltid framställa sina motståndare som muslimhatare. (Det var dock inte gärningsynglingen jag uppfattade som islamist utan en annan kille, men gärningsynglingen är kanske också islamist.) Jag sa nog inte att gärningsmannen var hederlig, utan att gärningsmannen framstod som riktigt vettig — oavsett den exakta ordalydelsen var detta var dock bara en nödvärnslögn från min sida för att lugna ner honom och hindra ytterligare våld (gärningsmannen satt på mig och hotade att lägga ner mig på marken) — jag tar härmed tillbaka allt positivt jag sagt om gärningsmannen. Man har ingen skyldighet att tala sanning till dem som utsätter en för brott under pågående brott. Dessutom insåg pappan under brottningen att sonen ljugit för honom om vem som började, men nu är han tillbaka i sina fördomar. Om jag sagt något liknande till Polisen så beror det på att jag fortfarande var skärrad efter det våldsamma angreppet, d.v.s. Stockholmssyndromet. Polisen känner till gärningsmannens brottsregister — mitt är blankt. Det vore i och för sig bra för gärningsmannen om han är vettig och detta bara är en engångsföreteelse. Jag kan inte uttala mig, ty jag vet inget om gärningsmannen, mer än att gärningsynglingen och han angripit mig olagligt.

    Det fanns ingen anledning att göra envarsgripande, ty det finns lagliga vapen och även om jag haft typ en pistol så skulle det varit ett lagligt vapen, ty jag är lärare och har blankt brottsregister och vill behålla det så — dessutom var jag på väg hem och de visste vem jag var och mitt yrke, så de kunde stämt mig för smutsiga kläder utan att brotta ner mig. När man gör envarsgripande så måste man vara absolut säker på att man gör rätt — man måste själv ha sett brottet. Man får bara använda självförsvarsspray för nödvärn, alltså verkar det mest logiskt att jag använt det för nödvärn och inte sprutat på någon för att han var 14-åring, vilket i sanning vore ett absurt skäl. Gärningsmannen hade alltså inga skäl att använda envarsgripande.

    Jag har ägt denna försvarsspray i flera månader och detta var första gången jag använder vapen i skarpt läge, ty jag använder vapen endast i yttersta nödfall. Jag tror att gärningsmannen ville ha hämnd eller att han också tycker det är OK att slå ihjäl rasister (men jag är antirasist) och att ogrundat envarsgripande är en lögn han brukar använda i sådana sammanhang. Jag vände mig inte om när gänget ropade bakifrån, ty jag diskuterar inte med respektlösa människor i onödan. Jag såg heller inte att det var en fullvuxen i sällskapet. Det var ett angrepp bakifrån, eftersom jag inte vände mig och var på väg från gärningsgänget i hög fart sedan flera hundra meter, liksom det gärningsynglingen troligen planerade vid Biblioteket Väster.

    Eller hur förklarar gärningsynglingen att han ville tvinga mig att vända ryggen mot honom vid biblioteket samtidigt som han befann sig en halvmeter från mig och jag backade därifrån så fort som möjligt? Om han hade stannat och låtit mig backa i typ 10 meter så hade jag vänt och ringt Polisen, ty hotfullt ungdomsgäng ute i området. Jag hade ingen skyldighet att gå därifrån, men gjorde honom ändå till viljes. Hans gängmedlemmar uppmanade honom att lugna ner sig. Ingenting hjälpte.

    Även om gärningsmannen hävdar att han hoppade in framför mig efter torget när jag gick i hög fart så är det ungefär som att slå fälleben eller värre. Sen säger gärningsmannen att han inte fick ett svar på sin fråga. Det berodde på att frågan var en falsk anklagelse och att jag inte hann reda ut detta innan jag överfölls av honom.

    Om gärningsmannen var orolig för att hans sons hälsa var i fara p.g.a. sprayen (det kunde varit ett cancerframkallande nervgift) så borde han omedelbart kört honom till akuten eller ringt efter ambulans, och inte jagat och frihetsberövat mig i sammanlagt 20 minuter, som uppenbart var på väg hem kortaste vägen. Dessutom känner han nog väl till mig och var jag bor eftersom han bor på Östen Undéns gata i LKF (hyresrätt) och jag brukar gå förbi hans hus ofta när jag ska till och från bussen. När jag 2017-12-09 hittade gärningsfamiljens familjefoto (minus fru) i Kvällsposten så insåg jag att sonen troligen var en av dem som tidigare ofredat mig genom att banka på dörren upprepade gånger under en halvtimmes tid, vilket polisanmäldes redan då. Att gärningsmannens fru inte fick vara med på familjefotot i tidningen indikerar att han ingår i en hederskultur. Enligt Ratsit är han dock inte gift.

    Personer i hyresrätt kan ha ett motiv till att vilja förvandla Väster och Värpinge till utanförskapsområden, ty då skulle priserna på bostadsrätter och villor sjunka och fattiga skulle kunna ta över dessa, genom att t.ex. Lunds kommun köper bostadsrätter och villor som de får bo i gratis. Det finns en stor moské i nordöstra Väster.

    Jag har inte upplevt liknande brottsliga angrepp tidigare. Jag blev visserligen helt oprovocerat slagen i magen när jag gick uppför en trappa så att jag tappade andan när jag gick i 8:an av en kille i 9:an, men det var ett mindre gäng på tre blonda killar utan fräknar, men de förföljde mig inte och överföll mig aldrig igen. Jag ringde långt senare upp en i gänget, men han kunde inte förklara varför de angrep mig från början — han jobbade då som svetsare på Alfa Laval. Dock tror jag det berodde på att jag var kärnkraftsmotståndare av miljöskäl och deras pappors lön berodde på kärnkraft. Det kan också berott på att de var antisemiter och trodde jag var jude. På samma sätt kanske gärningsmannens inkomster beror på asylindustrin p.g.a. t.ex. investeringar i denna. Asylindustrin upplever kanske mig som ett hot mot sin affärsverksamhet. Gärningsmannen kanske är antisemit och trodde han angrep en jude. Det ropades rasist när jag passerade bilen vid elverket. Han kan ha trott han gjort en god gärning när han angrep en rasist när han i själva verket angrep en antirasist.

    Att han inte flydde undan Polisen kan ha berott på att han ansåg att spelet var över — kanske var han även påverkad av min goda filosofi. Alternativt trodde han kanske att han som reporter vid Sverigesradio kunde ljuga sig ur påföljden (dock var hans e-post på SR ur funktion, så han har kanske slutat för att satsa fullt ut på asylindustrin).

    Om rättvisan var så som gärningsmannen vill så skulle den med störst gäng alltid vinna rättsprocesser — och så kanske det fungerar i MENA. Här i Sverige kan dock en person få rätt mot hundra. Vi i Sverige vill att man skall kunna röra sig utan ett stort gäng, ty det är ineffektivt om man måste gå i ett stort gäng bara för att lämna en bok på det lokala biblioteket. Det är sällan man ser stora gäng med skåningar. Dessutom kan det ju finnas fler vittnen — t.ex. grannar m.fl. Även den som minns dåligt har rätt att slippa brottsliga angrepp från dem med gott minne. Det viktiga är inte exakt vilka ord som sagts när utan vad som hänt kroppsligt — vem slog vem först. Man kan förstå gärningsgängets brottslighet lättare om man struntar i talet. Då är det en man med ena handen i fickan och andra vid sidan som backar från ett bibliotek förföljd av en yngling, med stort gäng, som värmer upp inför boxning och mannen blir puttad och ynglingen avancerar för en massiv attack. Mannen utför i detta läge nödvärn med försvarsspray. Senare kommer ynglingens pappa och angriper mannen bakifrån när han är på väg hem, men då är försvarssprayen slut. Jag har rätt och Gud vet det också och gärningsgänget kan hitta på vilka lögner de vill. Dessutom ska det finnas ljudinspelningar.

    U.P.A.

    8 december, 2017 at 20:32

 2. Gängledaren ansåg att Sverige hade startat kriget i Afghanistan. Någon annan sa att det i alla fall var ”vita”. Det var så vitt jag vet Sovjet som startade kriget och svenskar hade ingen rösträtt i Sovjet och inte ryssarna eller någon annan heller, ty det var en kommunistisk diktatur — d.v.s. de styrdes av motsvarigheten till Vänsterpartiet. Ryssar kanske ser ut som svenskar. Var och en är ansvarig för sina handlingar. Om en vit begått en krigsförbrytelse så är andra vita inte skyldiga. Möjligen hade ryssarna något gott skäl för detta, ty de ville kanske stödja en sekulär regim, men det kan också varit av girighet eller av strategiskäl, ty det långsiktiga målet var kanske att fortsätta erövringen ner till indiska oceanen. Det var USA som beväpnade motståndsrörelsen, men dessa var eller blev talibaner. Sedan inträffade 911 2001-09-11 och då försökte USA stoppa terrorismen från området och försökte också stödja en sekulär regim. Det var i detta skede Sverige bedrev sjukhus i Afghanistan. Det fanns dock några svenska trupper som försvarade sjukvårdspersonalen, ty så måste man göra i krig.

  Jag anser att konflikten i Afghanistan borde lösas med hjälp av grannländerna och nästgrannländerna till Afghanistan, men så länge de inte drabbas av flyktingar så har de inget incitament att göra detta. Det vore även bättre för flyktingarna om de befann sig i närområdet, ty då kan de lättare hälsa på kvarvarande anhöriga utan stora CO2-utsläpp. Sverige borde hjälpa till med finansiering av flyktingmottagningen i närområdet.

  Den senaste flyktingvågen av ensamkommande borde skickas till t.ex. Indien, Iran, Pakistan eller andra fredliga länder i närområdet.

  U.P.A.

  10 december, 2017 at 01:17

 3. Jag råkade gå förbi gärningsmannens bostad på väg hem från nyårsfirande och då hörde jag någon säga på skånska: ”Ni är i Sverige nu. Här respekterar alla Allah.” Jag tror han som talade är samma person som bl.a. utförde mordförsök mot mig genom att sitta hårt på min rygg och sida och försöka förskjuta kotor så att ryggmärgen skulle gå av.

  Så tillvida att Allah är samma väsen som Gud så stämmer det kanske beroende på hur man definierar Gud. Det finns dock säkert vissa i Sverige som ej respekterar Gud utan som kallar honom för ”rymdtomte”. Sedan finns det säkert många andra som anser att Allah inte är Gud eftersom Koranen inte är kompatibel med Bibeln eller med FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Det vore bättre om man meddelade nyanlända att alla i Sverige inte respekterar Allah och om de inte trivs med det kan de sticka. Det är oroväckande att nyanlända får fel information.

  U.P.A.

  4 januari, 2018 at 00:59

 4. Lund 2018-01-23

  Diarienr A581.758/2017 Saknr 187 Förundersökning 5000-K1536873-17

  Jag begär härmed att få ett överklagbart beslut från Polismyndigheten. Detta borde man självklart fått direkt. Att inte ge ett överklagbart beslut direkt torde strida mot Förvaltningslagen om att handlägga ärenden på billigaste sätt.

  Detta handlar om det andra överfallet. Jag vet redan att mannen som utsatte mig för mordförsök är herr G. på Ö. U. g., Lund. D.v.s. på min gata. Att maskera huvudgärningsmannens namn tjänar inget till, men ni kan fortsätta med det.

  Jag misstänker starkt att huvudgärningsmannen och gängmedlemmarna har förtalat mig inför Polisen eller att polisen Ingemar Lans (som utrett brottet) begått tjänstefel. För att själv utreda dessa brott behöver jag specifikt förhöret som inte lämnas ut. Om det finns uppgifter i detta förhör som leder till att enskild lider men så borde enbart dessa uppgifter maskeras och inte hela förhöret tas bort, men jag borde få läsa resten av förhöret.

  Eftersom gärningsmannen utsatt mig för mordförsök så är han fortsatt en säkerhetsfara för mig, ty han har inte fått kriminalvård. Motivet till mordförsöket och hans troligen tidigare brott mot mig i form av medhjälp till sprängningar av brevlådor m.m. beror på att han hatar mig p.g.a. att han tror att jag är jude eller att han anser att jag yttrat mig felaktigt på Internet. Jag visste inte om gärningsmannens existens innan mordförsöket 2017-12-07. Om jag verkligen hade skrivit de saker hans gäng påstår sig tro så skulle man kunnat åtala mig och han borde hantera sitt hat mot mig via rättssystemet och inte syssla med att döma och straffa enligt sharialag på egen hand. Förövrigt gäller sharialag ej i Sverige. Jag är för hela FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, men gärningsmannen är tydligen inte för en rättvis rättegång enligt ens sharialagen och ännu mindre enligt Sveriges lagar.

  Hans påhitt om att hans mordförsök mot mig skulle vara envarsgripande är en befängd lögn som inte ens finns på kartan. Det fanns t.ex. ingen anledning att gripa mig även om jag skulle begått brott, ty gänget överföll mig p.g.a. att de visste att jag var f.d. lärare på Fågelskolan. Gänget visste mitt namn och ålder. De kunde alltså låtit Polisen gripa mig, om jag nu verkligen begått brott. Gärningsmannen har troligen varit minst medhjälpare till de tidigare attackerna mot mitt hem.

  Dessutom är hela gänget inblandat i mordförsöket, ty hade det bara varit en ensam man som angrep mig så hade jag kunnat slå mig fri och fly den korta sträckan hem (40 m). Eftersom jag var omringad gänget så var det omöjligt att göra detta. Om de hemliga förhören t.ex. är med gängmedlemmar så är de också gärningsmän och inte vittnen.

  Mordförsöket bestod i att gärningsmannen försökte bryta min rygg genom att sitta på den mycket hårt och varierat. Han ville nog samtidigt att det inte skulle se ut som ett mordförsök för grannar och vissa opålitliga gängmedlemmar. Om jag dog eller fick livslånga skador så skulle han hävda att det var ett olycksfall i arbetet med ”gripandet” och på så sätt helt slippa straff. Gärningsmannen har jobbat länge som tågmästare och då ingår nog ordningsvaktsutbildning och han har förmodligen tagit del av hur man utövar väktarvåld — d.v.s. hur man kan mörda och grovt misshandla personer öppet, men ändå undgå straff.

  Jag har alltså rätt att få ta del av det hittills hemliga förhöret, ty Polisen i Sverige struntar i min rätt till liv. Om man i ett solklart fall, som detta, vägrar att undersöka brottet seriöst, och t.ex. höra alla vittnen (grannar på Ö. U. g. som jag gett adresserna till) samt ta del av anmälan jag gjorde i telefon till en kvinnlig polis (troligen på 11414 ty jag blev nog överkopplad dit från 112) och lyssna på denna inspelning där även mordförsöket och mina rop på hjälp finns inspelat, då respekterar man inte min och andra människors rätt till liv, ty man struntar i att ge kriminalvård som stoppar fortsatt brottslighet. Då får jag själv ta reda på så mycket som möjligt om hotet. Om jag blir utsatt för brott så vet jag av erfarenhet att Polisen struntar i att rycka ut, ty så har det varit vid ett tidigare tillfälle.

  Att Polisen kom denna gång kan bero på att patrull 64-3110 redan var på plats i ett annat ärende. Detta diarienummer är dock maskerat och jag vill se detta. Dessutom står det längst ner på A N M Ä L A N 2017-12-07 19:59 5000-k1536873-17: ”Se även anmälan X”. Jag vill veta vad X är för diarienummer. Dessa diarienummer borde inte vara hemliga, ty ett diarienummer är ingen känslig personuppgift. Jag misstänker att gärningsmannen anmält mig falskt (d.v.s. falsk tillvitelse) och att dessa diarienummer handlar om detta. Det kan t.o.m. vara så att den kvinnliga polisen som tog emot min anmälan avbröt samtalet när gänget började jaga mig vid elverket, men utan att lägga på p.g.a. att gärningsmannen kom in med en anmälan samtidigt. Att gärningsmannen har jobbat på Polisen som operatör på 11414 enligt LinkedIn kan ha gjort att hans anmälan prioriterades.

  Om Polisen verkligen har en vilja att lagföra dem som utförde mordförsök mot mig så borde man vara tacksam för min hjälp att peka ut felaktigheter i de förhör som hållits med gärningsmännen. Så har dock Polisen inte agerat hittills utan de tycks ha tagit gärningsmännens utsagor som sanningar.

  Chefsåklagare Pernilla Åström har lagt ner förundersökningen av herr G.’s mordförsök mot mig. Hon betraktar gängmedlemmarna som vitten och tycker inte det gör något att inga riktiga vittnen hörts.

  U.P.A.

  23 januari, 2018 at 09:24

 5. Innan jag blev attackerad så sa en i gänget att jag ville ”elda upp muslimer i burar”, trots att jag inte vill detta och aldrig påstått något sådant. Jag tror han fått denna idé från islamister vid den stora moskén i Lund eller någon källarmoské, ty de har omtolkat Islamiska Statens bränning av en jordansk pilot i en bur som att det var judar som brände piloten (vilket naturligtvis är falskt, ty det var IS och de leds bl.a. av en muslimsk doktor i islamologi — så sannolikheten att IS missuppfattat Islam är liten). Vidare anser de att jag är jude p.g.a. mitt efternamn (som i mitt fall är vallonskt, ty min förfader kom till Sverige på 1400-talet), men det finns en annan familj i Sverige med samma namn som härstammar från en tysk-dansk jude på 1700-talet, men det är inte fel att vara jude, även om just jag troligen inte har några judiska anförvanter.

  ”SYRIAN COMMENTATOR HUSSAM SHOEI’B: ZIONISTS BURNED JORDANIAN PILOT, JUST LIKE THEY KNEAD PASSOVER MATZOS WITH BLOOD”
  https://www.memri.org/tv/syrian-commentator-hussam-shoeib-zionists-burned-jordanian-pilot-just-they-knead-passover-matzos

  ”Syrian Commentator: ‘Zionists Burned the Jordanian Pilot’
  Syrian scholar, on Hezbollah TV, claims that burning alive of pilot was ‘downright Talmudic,’ work of ‘bloodthirsty’ Jews.”
  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/191221

  Vissa muslimer använder alltså islamisters bestialiska brott, som de projicerar på judar, som förevändning att attackera dem de tror är judar. De har en snurrig och ologisk världsbild som leder till att de skadar och mördar personer som egentligen bara vill dem och andra väl och vill att alla skall få en rättvis chans. Dessa kriminella måste få en effektiv kriminalvård och inte släppas ut förrän den varit framgångsrik.

  Dessa islamister eller allmänna erövrare mördar liksom IS, men de mördar på andra sätt och hävdar att det var i självförsvar, men de ljuger och det går att motbevisa deras berättelser även om endast gängen räknas som vittnen, ty det finns motsägelser och ologiska detaljer. Möjligen är deras psyken sådana att de tror på sina egna lögner — det är väl det bekvämaste. Det vore intressant att genomföra test med lögndetektor. Dock verkar det faktiskt som om Polisen och åklagarna till varje pris vill skydda islamister från att åtalas, ty jag har hittills inte fått ut angriparnas vittnesmål och Polisen vägrar att höra oberoende vittnen. Detta beror kanske på att myndighetspersonerna, som är ansvariga för massinvandringen, vill kunna hävda att muslimer aldrig begår hatbrott mot svenskar eller judar (vilket inte utesluter att man kan vara både och).

  Det är som sagt inte mina egna elever som attackerar och trakasserar mig dagligen utan mest en yngre generation som trott på förtal mot mig och förmodligen spånat ihop en hel del lögner själva.

  U.P.A.

  10 februari, 2018 at 20:09

 6. ——– Vidarebefordrat meddelande ——–
  Ämne: SV: Frågor till kommissarie Carl Sandberg angående 5000-K1536831-17
  Datum: Fri, 19 Jan 2018 14:11:41 +0000

  Svar på inkommet mejl:
  Ärendet är avslutat från polisen sida. Detta då misstanken riktas mot barn som är under 15 år samt att det saknas förutsättningar för att utreda enligt 31§ lagen (1964:167) med särskilda bestämmelser om unga lagöverträdare.
  Med tanke på att ärendet är nedlagt kan jag inte svara dig på alla dina frågor, men polisen jobbar inte med ärenden som är nedlagda och därför har inte de boende vid biblioteket hörts, jag har ej hört inspelningen, det finns ett förhör med dig som jag läst, föräldrar kan inte åtalas för brott som deras barn begått om inte föräldrarna är inblandade på något sätt, jag känner inte till att någon anmälan mot dig skall ha inkommit samt avslutningsvis finns varken anledning till åldersbestämning eller förutsättningar för åldersbestämning på någon som kan misstänkas för att ha utdelat en knuff i bröstet på en annan person.
  Vänligen

  Karl Sandberg
  Polisen Lund

  —–Ursprungligt meddelande—–
  Från: M
  Skickat: den 18 januari 2018 15:45
  Till: Polismyndigheten registrator Syd
  Ämne: Frågor till kommissarie Carl Sandberg angående 5000-K1536831-17

  Till: kommissarie Carl Sandberg

  Angående 5000-K1536831-17

  Hur många vittnen till överfall 1?

  Bör gängmedlemmar som blockerar flykt räknas som vittnen?

  Har de boende vid Biblioteket Väster hörts som vittnen? Jag har skickat in adresserna.

  Jag anmälde brottet via 112. Har du hört hela inspelningen?

  Varför lämnade den kvinnliga polisen samtalet i samband med att gänget började att förfölja mig?

  Finns det något skrivet om vad jag sa under den första anmälan?

  Jag har begärt att få höra samtalet, men har nekats. Varför?

  Jag utsätts fortfarande för brott och misstänker gänget. Har de förhörts om alibi?

  Är inte föräldrarna ansvariga för sina barn? D.v.s. man borde väl åtala föräldrarna för barnets brott.

  Har någon i gänget polisanmält mig?

  Angående 31§ 1964:167 så har folkmord 10 års fängelse. En i gänget sa ”döda alla judar”. Är någon i gänget över 15 år? Har det gjorts medicinsk åldersbedömning av samtliga i gänget? Har hela gänget fångats in eller kan vissa ha undkommit?

  Mvh,
  // M

  U.P.A.

  9 mars, 2018 at 22:10

 7. Den senaste absurda och Kafka-liknande utvecklingen är att JAG blir kallad till Polisen på förhör som misstänkt för misshandel när det enbart är jag som tagit emot slag: https://politikmobil.files.wordpress.com/2018/03/kallelse-k1536816-17.pdf

  Det gäng som utförde de två mordförsöken mot mig måste ha ljugit ihop en enorm historia vid bilen vid elverket som det skall bli intressant att höra. Jag hoppas att anmälarna inser att falsk tillvitelse är ett grovt brott och att gängmedlemmarna, som felaktigt anses vara vittnen, inser att mened är grovt brott som leder till fängelse. När rättegången eventuellt äger rum eller i högre instanser är samtliga dessutom straffbara (d.v.s. straffmyndiga).

  Notera att Polisen i kommentaren ovan skrev att jag inte var anklagad för brott, men detta brott jag nu är oskyldigt anklagad för har lägre diarienummer än min första anmälan, d.v.s. denna anmälan var känd när polisen ovan skrev att jag inte var misstänkt för något. Detta diarienummer nämns också i mina anmälningar och jag begärde ut anmälan som allmän handling, men har ej fått något svar alls. Att anmälan har lägre diarienummer beror nog på att Waleed ”Walle” Ghouse sprang iväg när polisen, som jag ringt, började anlända och fick in en falsk anmälan mot mig som tydligen registrerades innan min — trots att jag ringde och gjorde en anmälan innan den andra attacken. Denna anmälan finns inspelad, men Polisen har hittills vägrat att lämna ut den som allmän handling.

  Det är viktigt att notera att det inte finns någon misshandlad person, ty ingen var skadad och man borde hört om detta innan 4 månader om det varit någon skadad. Jag vet att jag inte vidrört någon utan det enda som hänt var att jag fått en kraftig knuff av sonen och senare överfallits av fadern. Det verkar som om asylaktivister eller islamister styr Polisen i Lund, ty jag borde kallats till förhör som offer för två mordförsök och åtskilliga ofredanden i hemmet efter dessa.

  Att bli anklagad för misshandel är en svår kränkning för mig och de poliser och eventuella åklagare som ligger bakom måste straffas. Polisen borde koncentrera sig på riktiga brott som de jag blivit utsatt för och andra värre. Denna kallelse till förhör visar att Polisen fortfarande saknar vilja att ta itu med gängkriminaliteten, antisemitismen m.m.

  ——– Vidarebefordrat meddelande ——–
  Ämne: Begär försvarare vid förhör angående 5000-K1536816-17
  Datum: Fri, 9 Mar 2018 18:46:26 +0100
  Från: M
  Till: registrator.syd, jasmine.stigenhag

  Hej,
  jag är kallad till förhör angående 5000-K1536816-17.

  Jag är misstänkt för misshandel. Jag har aldrig misshandlat någon och anser att anmälan är falsk och att de som inkommit med den bör åtalas för falsk tillvitelse. Det enda jag gjort är att använda lagligt försvarspray i nödvärn — och det räddade mig undan det första mordförsöket. Jag har inte frivilligt vidrört någon av personerna som attackerade mig — bara mottagit slag m.m. innan jag försvarade mig. Det är bara två i gänget som attackerat mig fysiskt, men de övriga i gänget har hjälpt till genom att hindra mig att fly genom att blockera flyktväg och omringa.

  Bara det att misstänka mig för misshandel är ett straff eftersom jag inte kan jobba som lärare så länge jag är misstänkt för misshandel. Det leder till inkomstförlust från och med idag 2018-03-09 när jag fick brevet med kallelsen. Jag vill ha skadestånd för inkomstförlusten.

  Jag begär härmed offentlig och gratis försvarare. Får jag ingen sådan kommer jag vägra att svara på frågor och i stället hänvisa till redan inspelade förhör då jag betraktades som brottsoffer för mordförsök. Dessa förhör har inte behandlats korrekt av Polisen hittills. Jag kan göra nya inspelningar också som jag kan spela upp. Dessutom finns det många skrivelser som jag skickat till Polisen angående dessa fall som ni borde läsa:
  5000-K1536831-17
  5000-K1536873-17

  För videor med förhör m.m. se:
  https://politikmobil.wordpress.com/2017/12/07/attackerad-av-ett-delvis-islamistiskt-och-antisemitiskt-ungdomsgang-fran-fagelskolan-utanfor-biblioteket-vaster-pa-papegojelyckan-i-lund/

  Det finns också inspelningar av mina anmälningar direkt i samband med brottet via 112 och dessa har ni, men ni har vägrat låta mig ta del av dem.

  Förkortning av ovanstående URL: https://t.co/Jx3V7L7b6Q
  Den här URL:en är så kort att ni borde kunna skriva in den själva även om det inte går att klicka på den.

  Mvh,
  // M

  U.P.A.

  9 mars, 2018 at 23:23

 8. [Jag ringde upp pappan till den s.k. gängledaren strax efter att de angripit mitt hus 16/2 2018. Det var fredag för 3 veckor sedan och sedan dess har attackerna mot mitt hem samt telefontrakasserier helt upphört från att tidigare varit flera gånger per vecka sedan 7/12 2017. Han skickade SMS till mig strax efter jag ringt.]

  Waleed Ghouse: Vet inte vad du sysslar med, men S[…] var utanför vår ytterdörr när du ringde och påstod annat… väx upp Mikael.
  2018-02-16 19:52

  [Det tar bara 2 min att gå mellan våra hus.]

  Waleed Ghouse: Behöver du prata ut så vet du var jag bor… menat med all välmening.
  2018-02-16 19:54

  Jag: Jag ringde dig 7 min efter bankningen. Det har varit oerhört många attacker mot mitt hus sedan ert gängs attacker mot mig 7/12, men inga innan dess.
  2018-02-17 18:19

  Walle Ghouse: Vi låter sköter rättvisan sköta detta. Sluta kontakta mig är du snäll. Annars anmäler jag dig för ofredande.
  2018-02-17 18:21

  [Jag har bara svarat på hans SMS. Jag upptäckte vid Waleed Ghouse’ mordförsök mot mig att han är psykopat i behov av seriös kriminalvård.]

  U.P.A.

  9 mars, 2018 at 23:58

  • Hej Michael.

   Med tanke på den känsla du har av att vara förföljd av hela din omvärld så är det nog snarare du som behöver psykvård.
   Jag lever ett fridfullt liv med jobb och familjeliv och behöver inte sådana människor som di som bara sprider negativ energi.

   Som sagt lägg ner ditt baktalande och dina absurda påståenden.

   Du är hela tiden på gränsen att träda över vad som i lagens mening kan kallas för förtal.

   Walle

   11 mars, 2018 at 19:58

   • Jag anser inte mig vara förföljd av hela min omvärld och har t.ex. timanställning som lärare, fritidsledare m.m. samt är aktiv i hemvärnet. Jag är fullt frisk även psykiskt, men det är klart att dessa mordförsök från dig och på order av dig, samt alla senare attacker som bl.a. skadat mitt hus även leder till stress som påverkar hälsan negativt, men det är ni som psykopater naturligtvis väl medvetna om — det är därför ni håller på med dessa attacker mot yttrandefriheten. Jag är dock hälso- och mobbningskunnig så jag klarar mig bra ändå. Det var inga attacker mot mitt hus och mig under lång tid innan 7/12 2017, men det har varit i stort sett en varje vecka sedan dess — även under kristna, stillsamma högtider.

    Det är ett fridfullt liv för dig att tubba dina gängmedlemmar att attackera fredliga antirasister med den falska motiveringen att de skulle vara rasister. Du, Waleed Ghouse, har ju inte drabbats av något där du bor och jag har och kommer heller inte att göra något mot er, utan jag tar detta ärende vidare till högre rättsliga instanser & föreläser för folket om era attacker så att staten till slut ger dig samt övriga medhjälpare till mordförsöken och övriga brott som försök till mordbrand, folkmord, falsk tillvitelse m.m. den förstklassiga och långvariga kriminalvård ni så väl behöver.

    Om du tycker detta är förtal så får du väl polisanmäla mig. Jag står för vad jag säger och ser fram emot ett förtalsmål, men jag anser inte att faktaupplysningar är förtal.

    Hade polis och åklagare gjort sitt jobb så hade jag naturligtvis inte behövt driva denna upplysningskampanj själv.

    U.P.A.

    26 maj, 2018 at 19:50

 9. Walle Ghouse’ åsikter:

  Jag har ingen rösträtt i USA, men jag skulle nog röstat på Cruz.

  U.P.A.

  11 mars, 2018 at 21:50

 10. Advokat Linda Palmqvist som jag fått förordnad från Tingsrätten i Lund som offentlig försvarare tackade nej till att ha mig som klient efter att jag sagt ”Jag har inget emot muslimer i allmänhet, men jag tycker att vissa delar av Koranen är dåliga.” T.ex. vers 8:12, 4:74 och 47:4. Anledningen till att jag sa detta var att det var ett svar på en fråga från gänget som överföll mig och som nu ljuger (falsk tillvitelse). Hon sa att hon hade asylsökande som klienter. Hon ville nog av affärsmässiga skäl ej försvara mig. Dåligt! Jag kritiserar asylindustrin, så det vore nog bäst om jag fick en advokat som inte är en del av asylindustrin.

  6 2018-03-13 6 ”Begäran om entledigande p g a jäv från Linda Palmqvist som även meddelar att hon inte har några kostnader i målet.”

  7 2018-03-13 ”BESLUT: Linda Palmqvist entledigas från uppdraget som offentlig försvarare för Sekretess B och i stället förordnas XXX.
  /SAVI”

  Jag tycker detta är dåligt agerande av Linda Palmqvist ty hon har fått information från mig om hur anklagelserna kan motbevisas, men nu kan hon lämna över den till gänget som sysslar med falsk tillvitelse så att de kan modifiera sina historier. Dessutom, vilken är grunden för jäv i detta fall?

  U.P.A.

  13 mars, 2018 at 20:44

 11. ”Kammaråklagare Emma Adolfsson har fattat följande beslut. Frågor om beslutet kan ställas till denne.”

  ”Misshandel 2017-12-07 – 2017-12-07”

  ”Förundersökningen läggs ned”

  ”Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den eller de som varit misstänkta har gjort sig skyldiga till brott. Ytterligare utredning kan inte antas förändra bevisläget på ett avgörande sätt.

  23 kapitlet 4 § andra stycket rättegångsbalken

  Det går inte att motbevisa invändningen om att misstänkt uppfattade gärningen som nödvändig pga ett pågående angrepp mot honom.”

  Jag kan förmodligen hjälpa andra som attackeras av stora gäng och där gänget hävdar att du angrep och misshandlade dem. Jag använder logik, fysik och medicin för att hitta felaktigheter i de falska tillvitarnas och menedarnas argumentation. Jag kan t.ex. vara konsult åt försvarsadvokater i dessa fall. Förutsättningen för att jag skall lyckas är att du är oskyldig till anklagelserna. T.ex. i fallet ovan har jag många fler motbevis mot menedarna, men jag har bara meddelat Polisen en del, ty vill ha kvar några ess i rockärmen om detta fall skulle tas upp på nytt, ty det kan tänkas att menedarna ändrar sitt narrativ om de får reda på vissa motbevis. De motbevis jag lade fram räckte.

  U.P.A.

  3 april, 2018 at 23:14

 12. […] kan också ha samband med mordförsöken på mig från medlemmar i familjen G., ty de har nyligen förlorat en rättsprocess mot mig, och värre rättsprocesser kommer det bli […]

 13. Överåklagare Marianne Ny har fattat beslut om min begäran om överprövning: ”Ärendet granskas inte.” … ”Överprövningsärendet avslutas.” Hon hänvisar till ”riksåklagarens riktlinjer”. (ÅM 2018/2062 2018-04-23). Hur kan man avsluta ett ärende om man inte ens granskar det? Har Riksåklagaren (RÅ) verkligen beslutat detta och har RÅ befogenheter att besluta att överklaganden inte skall hanteras seriöst. Vi lever sannerligen i Absurdistan, om detta stämmer.

  ”Skäl för beslutet: Om ett beslut av Polisen har prövats av åklagare vid en åklagarkammare ska ärendet som huvudregel inte granskas ytterligare en gång av en högre åklagare (överåklagare eller vice överåklagare). Det framgår av riksåklagarens riktlinjer.”

  Det är tydligen OK för Marianne Ny att en fullvuxen stor, stark, tung man (36 år) (Waleed Ghouse) får överfalla en äldre, liten man (51 år) och sitta på hans rygg och försöka bryta hans rygg under en lång stund. Dessutom var jag just då försvagad av sjukdom. Det fanns ingen saklig grund för Walle Ghouse’ attack på mig. Det har ju bevisats i fallet med den falska tillvitelsen mot mig. Det var inte bara en enskild MENA-man som attackerade mig fysiskt utan ett stort gäng med MENA-ungdomar (plus en svensk yngling) vilka hindrade mig att fly.

  Jag har ju visat förtroende för Waleed Ghouse när han påstod att han grep mig, ty jag trodde bara han skulle hålla fast mig tills Polisen anlände och att hans missförstånd av situationen skulle redas ut när Polisen anlände. I stället har han missbrukat förtroendet och försökte mörda mig innan Polisen kom, men utan att det skulle se ut som ett mord för eventuella grannar som såg ut genom fönstren. Det kan också ha handlat om våldtäkt, ty han kan ha tillfredsställt sig själv på min rygg genom att gnida sin pung, prostata och rövhål mot min rygg — det gav kanske honom en utlösning i byxan. Det kan också ha handlat om förnedring av mig inför gänget. Han flyttade i alla fall baken och varierade trycket med röven kraftigt. Dessa manövrer måste ha haft ett syfte. Jag skrek på hjälp så högt jag kunde med tanke på luftbristen. Jag såg inte så bra, ty mörkt, regndroppar på glasögonen och jag tvingades ligga så att jag såg in i en vägg och inte mot gänget. Walle Ghouse och gänget stack iväg flera minuter innan Polisen anlände och påverkade Polisen, så det var inte ens ett envarsgripande enligt några regler, ty jag hade ju möjlighet att smita om jag ville det. Detta överfall bör finnas inspelat, ty jag hade telefonen till 112/11414 igång, men jag har inte fått ta del av inspelningen till 11414 och det är i den som överfallet är inspelat. Dessutom ringde Polisen mig på min andra mobil strax innan gänget smet och även detta bör finnas inspelat.

  Herr Ghouse’ son har också försökt mörda mig genom en kraftig knuff (dubbelslag med knytnävarna) i en backe med hårt underlag och stora kantstenar — i alla fall var det framkallande av fara för annan. Detta ärende har också avslutats av Marianne Ny.

  Troligen vill den rödgrön-styrda Polisen och rättsväsendet skydda Walle Ghouse för att Sverigedemokraterna (SD) inte skall få för många röster i valet 2018-09-09, ty detta fall blottlägger vissa islamisters och erövrares vilja till folkmord på Sveriges urbefolkningar, och de Rödgröna och kanske även vissa i Alliansen vill inte att detta uppmärksammas i en rättegång precis innan valet. Islamister och erövrare kan också ha uppmuntrats av imamer att jobba på Polisen, d.v.s. Polisen är infiltrerad av islamister och erövrare. Gänget angrep ju mig bl.a. p.g.a. att de ansåg att svenskar och vita startat kriget i Afghanistan och att de tydligen anser att alla vita bör mördas p.g.a. detta, trots att vissa så kallade vita, t.ex. jag (visserligen oavsiktligt), kämpade på mujahedins sida mot Sovjet 1985-1986, ty gjorde då värnplikten som elektromekaniker i Flygvapnet som avvisade sovjetiska flygplan. Detta gäng är en fara för alla vita och bör hållas inlåsta till dess deras kriminalvård varit framgångsrik. Man kan i och för sig diskutera om jag är vit eller inte, ty jag är fräknig och har viss hud (d.v.s. vissa fräknar) som är mörkare än troligen alla gängmedlemmarnas. Sovjets soldater i Afghanistan kan ha varit asiater utan fräknar, ty de kan ha hämtats från närliggande sovjeter. Det förefaller osannolikt att Sovjets soldater i Afghanistan var fräkniga. D.v.s. även om man är en rasist som hatar alla helvita p.g.a. möjligt brott mot freden i Afghanistan så borde man inte angripa mig, ty jag är inte helvit utan fräknig.

  Det finns många andra skäl till att attacken inte var ett envarsgripande: t.ex. att de angrep mig för att de kände till att jag jobbat som lärare på Fågelskolan. De låtsades ju ha varit mina elever. De hade lätt kunnat få tag på mig via skolan. Gänget visste vem jag var, ty det var därför de kontaktade mig i bibliotekets farstu när jag var på väg ut och hem, även om det verkar som om Waleed Ghouse’ numera straffbara son förnekar detta i sin anmälan till Polisen (den falska tillvitelsen). Det finns inget skäl att envarsgripa en bofast person som man känner till, ty man kan låta Polisen göra det. Ett annat skäl var att jag var på väg ifrån gänget i hög fart på väg hem (40 m kvar) och inte vände mig om. Jag kan alltså inte betraktats som ett akut hot av dem. Jag har dock ännu inte fått ta del av förhören. Polisen har inte ens svarat på min begäran om allmän handling och jag har JO-anmält Polisen för vägran att behandla en begäran om allmän handling. I synnerhet fanns det inget skäl att brotta ner mig, sitta på min rygg och försöka att bryta min rygg, ty de omringade mig. Det fanns inget sätt för mig att fly. Motivet för envarsgripande uppgavs för mig enbart vara att sonens kläder hade blivit smutsiga p.g.a. försvarssprayet (och han undrade om jag skulle betala) — att smutsa ner någons kläder är inte ett så allvarligt brott att man får envarsgripa någon. I detta fall är sprayandet av angriparen officiellt godkänt nödvärn.

  Nästa gång någon försöker göra ett felaktigt envarsgripande av mig skall jag helt enkelt göra maximalt nödvärn direkt och hänvisa till Ghouse-gängets nästan dödliga attacker mot mig som motivering till det extrema nödvärnet — även andra borde göra detta. I och med att rättsväsendet inte agerar för att skydda folkets rätt till liv så måste man använda ultranödvärn mot falska envars gripanden. I och för sig blev jag först attackerad och därefter fick jag veta att det skulle vara ett envarsgripande och därefter ökades attacken extremt, men det var någon paus i attacken. Jag är ju en människa som inte vill skada andra även om de försöker att skada mig, ty jag ser det som att de angriper mig p.g.a. vanföreställningar som kan redas ut, men nu måste jag bli hårdare, ty vi har tyvärr fått in många psykopater i Sverige via massinvandringen (det ser man på brottsstatistiken) och man kommer inte att överleva om man inte utför effektivt nödvärn direkt. Psykopater har ingen rättskänsla utan resonerar bara i termer om huruvida de kan komma undan med brottet eller inte. Stöter man på dem utan att det finns möjliga vittnen ligger man risigt till. Att de inte straffas leder bara till att de uppmuntras att begå nya brott och häri verkar de ha stöd av överåklagare Ny. Ny har sänkt trösklarna för att begå grova våldsbrott i Sverige.

  Waleed Ghouse lär, enligt den av hans söner som angrep mig tidigare, komma från Afghanistan. Jag tycker det är dåligt att Waleed Ghouse släppts in i Sverige och att han får bo här för Migrationsverket, ty han har ju uppfostrat sin son dåligt, försökt mörda mig och har även skrivit ett brev (opublicerat inlägg) med mordhot till mig som jag polisanmält. Dessutom har det varit många attacker mot mitt hus och även en äggattack från en troligen uppviglad granne till familjen Ghouse. Jag har inte gjort dem något ont — tvärtom önskar jag dem en God Kriminalvård och ett Gott Nytt Liv efter kriminalvården som KRIS-medlemmar: http://kris.a.se/.

  Waleed Ghouse och gänget borde erkänna sina brott och medhjälp, ta emot den kriminalvård de så väl behöver och betala böter och skadestånd och därefter be mig och samhället om ursäkt för allt lidande och alla kostnader de orsakat med bl.a. den falska tillvitelsen. Målsägarbiträdet och försvarsadvokaten har tjänat en hel del på kort tid.

  Marianne Ny bryr sig uppenbarligen inte om FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna (UDHR). Alla har rätt till liv och har rätt till samhällets skydd mot mördare, men den rätten vägrar Marianne Ny mig. Detta var dessutom ett hatbrott eftersom gänget överföll mig p.g.a. att de (felaktigt) trodde jag var jude.

  Notera att Marianne Ny är samma person som låg bakom att Julian Assange var inlåst i 7 år. Hon är 65 år nu, enligt Google. Hon borde tvingas att pensionera sig, ty är över pensionsåldern, extremt skadlig och ett allmänt hot mot rätten till liv för i synnerhet judar, men även svenskar och vita, ty hon har godkänt Ghouse-gängets folkmord. Man kanske kan åtala henne också för folkmord, ty medhjälp till folkmord är också folkmord.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Marianne_Ny

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Julian_Assange

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Wikileaks

  https://en.wikipedia.org/wiki/Absurdistan

  U.P.A.

  26 april, 2018 at 02:10

 14. U.P.A.

  18 maj, 2018 at 18:25

 15. U.P.A.

  30 juni, 2018 at 13:32

 16. Lund 2018-08-23

  Härmed begär jag ett överklagbart beslut i ärende med Diarienr A340.034/2018 Saknr 187.

  Jag har rätt att få veta vilken information Polisen lagrar om mig, enligt GDPR. Denna rätt måste gå före t.ex. Offentlighets- och Sekretesslag. Ni verkar behandla detta som om detta var en begäran enligt Tryckfrihetsförordningen, men den är enligt GDPR. Dock skall skyndsamheten vara samma som vid begäran enligt TF. I detta fall handlar det om vittnesmål som troligen innehåller falska tillvitelser mot mig och dessa vittnen bör åtalas och jag har rätt att väcka enskilt åtal och måste därför få ta del av vittnesmålen för att kunna driva fallet. I annat fall blir det som att Polisen skyddar brottslingar mot rättsliga åtgärder och det är orimligt. Syftet med Polisen är ju att stoppa och klara upp brott.

  Förövrigt är det samma polisassistent Jasmine Stigenhag som förhörde mig p.g.a. falsk tillvitelse som fattade detta tjänstemannabeslut. Hon är ju en part i målet, ty det kanske visar sig att vittnesmålen som nu hålls hemliga inte innehåller några falska tillvitelser mot mig och då är det ju Jasmine Stigenhag som är skyldig till att ha kallat mig till förhör baserat på av henne påhittade eller utbyggda vittnesmål, ty falska tillvitelser som påstods komma från vittnen finns inspelade i förhöret.

  Hanteringen av detta ärende har redan lett till en erinran från JO p.g.a. den långa handläggningstiden och att ni inte gjorde något förrän ni blev uppringda av JO (Dnr 5391-2018 hos JO).

  Mvh,
  // M O B

  U.P.A.

  26 augusti, 2018 at 16:36

 17. Gärningsynglingen som angrep 2017-12-07 kl 17:05 har nu dömts för ett brutalt rån med hjälp av tre kumpaner varav minst två bröder som bor på samma gata. Samtliga rånare har sina gener från i huvudsakligen tropiska och subtropiska zonerna d.v.s. långt ifrån Sverige. De fick sammanlagt betala ca 40000 kr i skadestånd. Dessutom dömdes gärningsynglingen för brott mot knivlagen då han bar kniv på en 6-9 skola, d.v.s. Fågelskolan under rektor Åsa Söderberg, vid gripandet för rånet. De använde minst en kolsyrepistol vid rånet, men även en luftpistol användes. En av de rånade gjorde motstånd mot rånet och då sparkade och boxade gärningsynglingen honom kraftigt. Inga av rånarna blev skadade. Efter ett tag gav rånarna upp och flydde i sin bil, men då följde de skadade och chockade rånoffren efter i sin bil och lyckades preja bilen vid Netto Värpinge utanför asylboendet. Då började rånarna attackera brottsoffrens bil genom att hota och hamra med pistolerna. Sedan flydde rånarna, men polisanmälde brottsoffren för rån med gärningsynglingarnas pistoler. Detta är samma sak som inträffade när jag blev överfallen av gärningsynglingen utanför Västers bibliotek: gärningsynglingarna polisanmäler brottsoffren för det brott de själva begått. De gjorde väl detta eftersom bilen kunde spåras till gärningsynglingarnas familj.

  ”Den person som hade mött upp honom först sparkade honom i magen och sidan, på armarna samt flera gånger i skrevet.” (från domen i Lunds tingsrätt). Den som hade mött upp var den gärningsyngling som attackerade mig 7/12 2017. Brottsoffrets skador indikerar att gärningsynglingen tränat MMA, eller liknande.

  Gärningsynglingen påstår att han bar kniv på skolan eftersom han skulle grillat flera dagar tidigare och sedan glömt att han hade kniven, d.v.s. i slutet av mars. Det verkar inte troligt eftersom få personer grillar i mars. Troligen bär han alltid kniv i syfte att använda mot personer han inte lyckas slå ner med MMA-slag och -sparkar. Att gärningsynglingen är intresserad av MMA har jag sett tidigare på Internet. Notera att gärningsynglingen gick i 9:an under vårterminen 2019 och borde varit hemma och pluggat inför nationella prov.

  Tyvärr fick inga av de grova rånarna långa straff. T.ex. fick gärningsynglingen bara som straff att träffa en kurator 24 gånger i 1 timme per gång, men det straffet fuskas nog också bort. Dock kanske skadestånden som även föräldrarna måste bidra till kan dämpa deras kriminalitet.

  Rånet började mot en ung svensk manlig student utanför Lidl på Åkerlund & Rausings väg 1 som kidnappades och fördes till en bil vid gamla Åkerlund&Rausing (nuvarande Flextrus). Där rånade de honom på hans telefon och tvingade honom att ringa sin kompis — en annan student — som kom i bil ovetande om att kompisen var kidnappad. Det var gärningsynglingen som på sitt sedvanliga lömska och jovialiska sätt tog emot kompisen. Då attackerade de kompisen och försökte råna honom på allt han ägde inklusive bilen, laptop, mobil m.m. Rånarna ville även att de skulle överföra pengar från bankkonton. Jag tror att om inte rånoffren gjort motstånd så skulle de även fått sina halsar avskurna samt att rånarna hade filmat detta, laddat upp filmen och skickat till anhöriga (d.v.s. samma som hände norskan och danskan i Marocko).

  De som biljagade och prejade gärningsynglingens flyktbil är stora hjältar. Gärningsynglingen har återigen valt att ge sig på fel personer. Dock har han troligen begått massor av brott som inte uppklarats. Det har t.ex. varit rån på diverse platser i Lunds kommun, t.ex. i Stadsparken i närheten av Lidl, och jag tror att kolsyrepistoler användes även då. Det har även varit bilbränder och villainbrott i området och även på andra platser i Lunds kommun.

  Jag tycker mig se ett mönster i att gärningsynglingarna angriper svenska män och killar. De hotar även män med våldtäkt och en av bröderna från den tropiska zonen skrek ”jävla suedihora” till ett av rånoffren. Familjerna som dessa ynglingar kommer ifrån verkar också vara förmögna eftersom de har två nya bilar vardera även om de bor i hyresrätter. Äger en familj många nya bilar så lever de inte i utanförskap. Att ge mer pengar till fientliga invandrare leder bara till att de skaffar sig fler vapen att använda mot svenskarna.

  Egentligen tror jag inte deras brott går ut på att tjäna pengar utan detta är bara en täckmantel för hatbrott mot svenskar & folkmord, tillsammans med många likasinnade invandrare, i syfte att utrota det svenska folket (eller göra oss till slavar/sexslavar) genom att traumatisera många svenskar. Rån ger lägre straff än folkmord.

  Rapporter om brottet i nyhetsmedia när det begicks:

  https://www.sydsvenskan.se/2019-03-29/flera-polispatruller-pa-plats-vid-netto-butik

  http://www.lokaltidningen.se/nyheter/2019-03-29/-Person-utsatt-f%C3%B6r-r%C3%A5nf%C3%B6rs%C3%B6k-Mycket-chockad-4544076.html

  Nyhetsmedia missar att det var två brottsoffer samt att brotten begicks på olika platser på Väster i Lund.

  Ni kan beställa domen gratis från Lunds tingsrätt. Skriv till lunds.tingsratt@dom.se och begär ut handlingen ”B 1676-19 Dom 2019-06-17” som allmän handling och be att de skickar den via e-post så får ni den som en pdf-fil.

  U.P.A.

  18 augusti, 2019 at 14:57

 18. Gärningsynglingen som attackerade mig 12/7 2017 blev tyvärr frikänd för rånet i Hovrätten, men är fortfarande dömd för brott mot knivlagen. Ni kan beställa domen gratis från Hovrätten över Skåne och Blekinge. Skriv till hovratten.skaneblekinge@dom.se och begär ut handlingen ”Skåne HR B 2100-19 Dom 2019-08-23” som allmän handling och be att de skickar den via e-post så får ni den som en pdf-fil.

  Gärningsynglingen påstår att han skulle gått direkt från skolan (d.v.s. Fågelskolan) och handlat en läsk på Netto i Värpinge kl. 19:08 29/3 2019. Det tar bara högst 15 min att gå från Fågelskolan till Netto. Skolan har inte öppet kl. 18:53 en fredagskväll.

  Det verkar som om både tingsrätten och hovrätten godtar väldigt osannolika påståenden från gärningsynglingen utan bevis. T.ex. borde tingsrätten undersökt om han verkligen grillade i mars 2019 och hovrätten borde undra vad han gjorde på skolan långt efter stängningsdags. Är det rimligt att en tonårskille frivilligt svälter från skollunchen ca 11:30 till 19:08 och då bara dricker en läsk. Han har kanske ett kvitto på att han köpt en läsk, men han kan ju smitit från bilen och köpt en läsk — eller så kan han fått kvittot av någon annan. Att han först misshandlar en person så att han hostar blod och får pungsmärtor i flera dagar och sedan helt lugnt går och köper en läsk är möjligt om han är en psykopat.

  Apropå läsk så har jag utsatts för attacker med läsk mot mitt hus och läskburkarna har påträffats utanför och i brevlådan. Det var då energidrycker med höga halter koffein. Jag polisanmälde detta då och försökte vid första tillfället lämna in burkarna (tillsammans med bomben), men Polisen vägrade att ta emot bevismaterialet. Jag har hanterat bevismaterialet på ett sådant sätt att jag inte kommit i kontakt med det.

  Också det faktum att gärningsmännen ringer in och polisanmäler brottsoffren för det brott de själva begått torde vara mycket ovanligt. Det var dock det som hände när gänget, som överföll mig 12/7 2017, polisanmälde mig för misshandel. Denna falska tillvitelse gynnade dem då, ty gängets brott mot mig utreddes aldrig seriöst, men jag blev kallad till förhör som misstänkt. Därför trodde gärningsynglingen troligen att samma taktik skulle fungera nu. Denna gång var Polisen dock ej så lättlurad. Även om det är någon av bröderna som ringt och polisanmält brottsoffren så kommer planen nog från gärningsynglingen och han har i sin tur troligen fått den från pappan Walle Ghouse, ty det var troligen han som satt i bilen 12/7 2017 vid elverket och meddelade gänget denna plan då eller tidigare via telefon.

  U.P.A.

  3 september, 2019 at 04:31


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: