politikmobil

Politiska kommentarer till dagsaktuella händelser.

Protestera mot Rysslands HBTQ-politik

leave a comment »

Intolerans kan aldrig vara rätt väg att gå. Ett alternativt sätt att protestera mot Rysslands HBTQ-politik är att utvisa alla personer som har en position i den Ryska Armén ut ur Sverige. Detta skulle sända en kraftig signal till den ryska regeringen och t.ex. innebära att de flesta manliga ryska doktorander och forskare utvisas från Sverige. Detta skulle leda till att intressanta jobb blev lediga för alla andra som bor lagligt i Sverige. Jag är beredd att ta en av de utvisade ryssarnas doktorandtjänster. Samtidigt är detta en effektiv åtgärd mot de ryska nazisterna.

Det finns ingen anledning för Sverige att försörja den ryska militären och hjälpa Ryssland med vapenutveckling. Den vapenteknik som rysk militär utvecklar för de svenska skattebetalarnas pengar kan komma att användas för anfall mot Sverige! Fysiker m.fl. som bor lagligt i Sverige vill ha dessa intressanta tjänster vid svenska universitet som rysk militär nu innehar. Då skulle nog forskningen också bli mer relevant och lösa t.ex. miljö- och hälsoproblem.

(Någon kanske undrar hur detta fungerar. Den ryss som får en doktorstitel utomlands blir automatiskt befordrad till en hög militär befattning, t.ex. general över norra ishavsflottans ubåtar. Ryssarnas forskning i Sverige har en sådan inriktning att den är relevant för rysk vapenutveckling och på de långa semestrarna från svenska universitet så kan de konkreta vapnen vidareutvecklas, t.ex. Tsar Bomba och elektromagnetisk puls-vapen.)

Written by U.P.A.

30 juli, 2013 den 11:31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: